Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
Μικρές
Ευκαιρίες
τας+3 θέσεις στη ΔΕΗ για τη Λέσβο
ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 91 ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΗΣΙΑ
Αγγελίες
σελ. 18
ΧρυσέςΕυκαιρίε
, της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 2842 ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΪΟΥ 2022
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ
ΑΡΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Παράταση αγωνίας
για τη Βάστρια
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
ΕΛΗΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ
Εκτεθειμένος
ο Γεωργαντάς
για το ΟΣΔΕ
σελ.14
σελ. 13
ν Πιθανός και ο επιτόπι0s έλεγχ0s από
την Πρόεδρο του Δικαστηρίου αφού
μελετήσει τον φάκελο τns υπόθεσηs
ν Σε περισσότερο από ένα μήνα θα
κκληρσειν για τηn νέα δομή, εν είναι σε ισχύ η Προσωρινή διαταγή
οι ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ
ΣΑΒΒΑΤΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΝΟΗΜΑ
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 18 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Συναυλίες με
γνωστά ονόματα
στον Οινοφόρο
Νέες προσλήψεις για την Πολιτική Προστασία
σελ.12
σελ. 8
ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΙΜΗΣΕ
ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ Η ΜΥΙΛΗΝΗ
ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
αΤο πάντιμον λείψανον
του θεοδρου ως
θησαυρν τιμαλφήν
Αγκάλιασεν ο κόσμος
τα αθεοδρειων
σελ.4
σελ.5

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δωρεάν το πάρκινγκ στο λιμάνι
    Η απελευθέρωση του πάρκινγκ στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μπροστά από το παλιό Κολυμβητήριο, τίθεται αύριο επί τάπητος, στην συνεδρίαση της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά η Δημοτική Αρχή και αφού προηγήθηκε διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς και τις Υπηρεσίες τους τελευταίους μήνες…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Δωρεάν το πάρκινγκ στο λιμάνι appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: «Με πολιτικές σκοπιμότητες η κατανομή» 
    Την ώρα που η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου δεν είχε αντιδράσει, ενώ οι τελευταίες της εμφανίσεις έγιναν με τις ανακοινώσεις που καλούσε τα μέλη της να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις του Εργατικού Κέντρου και τα μεγάλα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν είχαν δείξει αντανακλαστικά, το γραφείο αγροτικού της Νέας Αριστεράς για τη Λέσβο στο οποίο βρίσκεται ο Στρατής Νικολάου αντέδρασε άμεσα στις ανακοινώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την αύξηση του προϋπολογισμού στο πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης κατά 100 εκατομμύρια ευρώ-125 εκατομμύρια ε�
  • Γάλλοι οι πρώτοι τουρίστες κρουαζιέρας
    Θερμό ήταν το καλωσόρισμα των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, χθες το μεσημέρι, στους πρώτους τουρίστες κρουαζιέρας που έφθασαν στο νησί μας για την φετινή περίοδο με το πλοίο “Hamburg” από τη Γερμανία…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Γάλλοι οι πρώτοι τουρίστες κρουαζιέρας appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Οι μικροί δημοσιογράφοι του 9ου εν δράσει
    Ιδιαίτερη εμπειρία για την εφημερίδα μας αποτέλεσε η φετινή συνεργασία με την Ε4 τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου, οι μαθητές της οποίας για δεύτερη φορά επισκέφθηκαν προχθές τα γραφεία των Νέων της Λέσβου, καθώς στο πλαίσιο δράσης τους έχουν γίνει εκπαιδευτικές εκδρομές στα Μέσα Ενημέρωσης του τόπου μας και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Αίολος και στα Νέα της Λέσβου. Στον Αίολο κατά τον πρώτο κύκλο των επισκέψεών τους τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν πώς γίνονται τα «γυρίσματα» για τις ειδήσεις, πώς καταγράφεται η επικαιρότητα στις τηλεοπτικές κ
  • Στον Κλαπάδο ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας
    Όλα έτοιμα για τον ποδηλατικό αγώνα στην Δυτική Λέσβο. Ο 8ος αγώνας ορεινής ποδηλασίας Enduro θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή στην περιοχή του Κλαπάδου…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Στον Κλαπάδο ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.