Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
Μικρές
Αγγελίες
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΕΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤ
Προς δημοπράτηση τα έργα
για τη μείωση των σκουπιδιν
σελ.4
ΧρυσέςΕυκαιρίεs
της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 2823 ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
"Στο σφυρί"
758 ακινητα
ΑΠΟ ΤΟΝ
ΔΗΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Ενεργειακή
αναβάθμιση
σε 5 σχολεία
σελ.5
σελ. 13
ν Εκτόξευση πλειστηριασμν μετά
το 2018 και αγορά
των ακόκκινων δανείων από funds
του εξωτερικού
ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ
Ελάχιστες
Πρτες
Που βγαίνουν
σε πλειστηριασμό,
σύμφωνα με δικαστικούs επιμελητές
ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
κατοικίΣβήνειν
ο κορονοϊός,
στα σχολεία;
σελ.3
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Αυστηρά μέτρα για τις
πυρκιγιές
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΟΣΔΕ
Ποιος θα αναλάβει
την ευθύνη ααν χαθούν
επιδοτήσεις;
σελ.8
20 ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ AEGEAN ROΒΟΤICS E-COMPETITION 2022
Μεγάλη διάκριση για Μυτιληνιούς
μαθητές σπη Ρομποτική
σελ.14
σελ.5

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • STOP στα οχήματα στο Ιστορικό Κέντρο
    Αμέσως μετά το Πάσχα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο της πεζοδρόμησης του Ιστορικού Κέντρου της Μυτιλήνης, μετά από την σχετική απόφαση που έλαβε χθες το βράδυ κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post STOP στα οχήματα στο Ιστορικό Κέντρο appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Αποφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών
    Με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών αποφυλακίστηκαν με εγγύηση 3.000 ευρώ έκαστος και περιοριστικούς όρους, ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών από τη Μυτιλήνη και ο υπάλληλος του Βοστάνειου που είχαν συλληφθεί και προφυλακίστηκαν με βαρύ κατηγορητήριο για “εμπόριο νεκρών” στο Βοστάνειο και παραβίαση ιατρικού απορρήτου ασθενών, καθώς ο υπάλληλος κατηγορείται ότι ενημέρωνε των ιδιοκτήτη του γραφείου για τους νεκρούς και για τους ετοιμοθάνατους.   The post Αποφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Τι συμβαίνει με το δημοτικό φωτισμό;
    Κάτι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με το δημοτικό φωτισμό. Είναι πολλά τα προβλήματα που διαπιστώνουμε σε γειτονιές της Μυτιλήνης. Εδώ και μία εβδομάδα η εικονιζόμενη περιοχή της Επάνω Σκάλας, το τμήμα που βρίσκονται οι ταβέρνες και η καφετέρια του Αντιδημάρχου τουρισμού κ. Γιαννάκα είναι βυθισμένο στο σκοτάδι, καθώς δεν ανάβουν οι στύλοι φωτισμού, όπως και λίγα μέτρα στην ανηφόρα προς το Χαλίμ Μπέη. Βενιζέλου Ομοίως και στα πρώτα μέτρα της οδού Ζωοδόχου Πηγής, όπως φαίνεται στη φωτογραφία μας, αλλά και στη Βενιζέλου στη νησίδα μετά το περίπτερο του Σωκρ�
  • «Γράφω για να «μιλήσω» στις καρδιές των αναγνωστών μου»
    Την παρουσίαση του βιβλίου της «Δύο Νύχτες Έρωτα» θα πραγματοποιήσει σήμερα, στις 8 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο Φωτίου (Αεροπόρου Γιανναρέλλη 3) και αύριο Τετάρτη την ίδια ώρα, στο Μουσείο Βρανά στον Παπάδο, η συγγραφέας Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη και με αφορμή την επίσκεψή της στο νησί μας είχαμε την ευκαιρία και την χαρά να μιλήσουμε μαζί της και να μας απαντήσει στα ερωτήματά μας. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ -Κυρία Ρώσση-Ζαΐρη αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την συνέντευξη που παραχωρείτε στην εφημερίδα μας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι η πρώτη φορά που έρχεσ
  • «Το μερίδιο των αγγέλων» στην Ανεμώτια
    Στην ανοιχτή εκδήλωση γευσιγνωσίας φρέσκων και παλαιών κρασιών με τίτλο «Το Μερίδιο των Αγγέλων» καλούν τους κατοίκους της Λέσβου και τους επισκέπτες, γνωστούς και άγνωστους φίλους η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ηφαίστειο Ανεμώτιας» και ο σύλλογος αμπελουργών Ανεμώτιας Λέσβου «Ο Κάμπος». Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post «Το μερίδιο των αγγέλων» στην Ανεμώτια appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.