Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
Μικρές
Αγγελίες
ΣΕ ΠΕΖΙΚΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ-ΜΕXPI
26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΑΤΗΣΕΙΣ
Ευκαιρίες
τογασίάς 1.639 θέσεις στο στρατό .
Χρυσές-Ευκαιρίεs
της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 2820 ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
"Ναι" για τον δρόμο
Καλλονής -Πέτρας!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑΝΘΗ
ΚΑΦΕΤΖΗ-PAΥΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ενεργή πολιτικός
για μια δύσκολη
σελ.12
σελ. 13
νΕγινε δε
κτή η Προσφυγή
Περίφέρειas για την
έγκριση του
προσυμβατικού ελέγχου
Που ανοίγει
δρόμο
για την υπογραφή
σύμβασηs
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΓΕΛ, ΕΠΑΛ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Αντίστροφη
μέτρηση για τις
Πανελλαδικές
Εξετάσεις
σελ.3
ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΧΤΥ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ
ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ
ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ
Κέρδη και
ζημιές από τη
συνάντηση με
Λιβάνιο
οι ΠΡΟΣΔ0ΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΗ
ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
αθα συστηθούμε
ξανάν
Εντατικοποίηση
εργιισιν στη
Βάστρια
σελ.2
σελ. 14
σελ.5

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • 330 Γάλλοι τουρίστες με το πρώτο κρουαζιερόπλοιο
    Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για την φετινή περίοδο υποδέχτηκαν στις 3 το μεσημέρι ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Γιαννάκας και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Παναγιώτης Τακτικός, μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων, Παναγιώτη Χατζηκυριάκο, οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο πλοίο για το καλωσόρισμα και για να προσφέρουν αναμνηστικά δώρα στον πλοίαρχο. Το πλοίο “Hamburg” μεταφέρει 330 Γάλλους επιβάτες, οι οποίοι περιηγούνται αυτή την ώρα στην πόλη της Μυτιλήνης και στις 7 το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τη Δήλο. The post 330 Γάλλοι τουρίστες με το πρώτο
  • Τα χρυσά αρνιά της Λέσβου!
    Απίστευτο ρεκόρ καταγράφουν φέτος το Πάσχα οι τιμές παραγωγού για τα αρνιά τόσο στην ντόπια όσο και στην εγχώρια αγορά και τις εξαγωγές, καθώς ξεκινούν από τα 8 ευρώ ανάλογα με τον έμπορο και… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Τα χρυσά αρνιά της Λέσβου! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης ετοιμάζει ο Κούσκος 
    Αν και τα εγκαίνια έγιναν πέρυσι τον Αύγουστο, οι ιαματικές πηγές του Πολιχνίτου, είναι έτοιμες να μπουν για τα καλά από φέτος στον «χάρτη» του θερμαλισμού, καθώς μόλις τώρα δόθηκε το πράσινο φως από το Υπουργείο Τουρισμού, όσον αφορά την καταλληλότητα. Το έργο ανακαίνισης και αξιοποίησης των ιαματικών πηγών του Πολιχνίτου «Ιπποκράτης» του Ομίλου Κούσκου παίρνει πλέον σάρκα και οστά με τον επιχειρηματία να έχει κάνει για μήνες υπομονή περιμένοντας το Υπουργείο, καθώς όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου του μίσθωσε τις πηγές με γραφειοκ
  • ΑΓΡΙΟ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ: Οι Βουλευτές μας… πού βρίσκονται;;;
    Άγριο είναι το ρίξιμο του Βορείου Αιγαίου στο πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης. Από τη νέα αύξηση του προϋπολογισμού κατά περίπου 100 εκατ. ευρώ, το Βόρειο Αιγαίο παίρνει μόνο τα 3,8 εκατ. ευρώ… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post ΑΓΡΙΟ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ: Οι Βουλευτές μας… πού βρίσκονται;;; appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Τρέχουν τα λύματα στην Πλαγιά!
    Ξεχείλισε πλέον η αγανάκτηση των κατοίκων στην Πλαγιά που δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους με την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο χωριό, λόγω των σπιτιών που δεν έχουν συνδεθεί με τον βιολογικό καθαρισμό….. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Τρέχουν τα λύματα στην Πλαγιά! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.