Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
Μικρές
Αγωγή για τους τίτλους ιδιοκτησίας, Αγγελίες
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΕΣΟΥ ΓΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΕΛΙ
σελ. 14
ΧρυσέςΕυκαιρίεs
της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 2817 ΤΕΤΑΡΤΗ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΣΥΝΘΗΚΕΣ <ΖΟΥΓΚΛΑΣ> ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
Εικόνες
ντροπής
ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ
στην Πόλεοδομία
Προσλήψεις για
το Βαλιδέ τζαμί
σελ.4
ΕΘΝΙΚΟ
σελ. 13
-ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ ".
ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ.
κΑΜΟΥΣΙκΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ
ΤΕΤΑΡΓΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
EΝΑΡΞΗ7:00 μμ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕAΤΡΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ο Στέφανος
Κορκολής
στη Μυτιλήνη
σελ.4
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΕ Ν
ΠΕΡΙΕ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΜΑ
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ
Άδειασαν και το κυλικείο
στο σχολείο του Παπάδου
Ενα υδρο ζωήφ
στο Βοστάνειο
σελ.5
σελ.8

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τα χρυσά αρνιά της Λέσβου!
    Απίστευτο ρεκόρ καταγράφουν φέτος το Πάσχα οι τιμές παραγωγού για τα αρνιά τόσο στην ντόπια όσο και στην εγχώρια αγορά και τις εξαγωγές, καθώς ξεκινούν από τα 8 ευρώ ανάλογα με τον έμπορο και… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Τα χρυσά αρνιά της Λέσβου! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης ετοιμάζει ο Κούσκος 
    Αν και τα εγκαίνια έγιναν πέρυσι τον Αύγουστο, οι ιαματικές πηγές του Πολιχνίτου, είναι έτοιμες να μπουν για τα καλά από φέτος στον «χάρτη» του θερμαλισμού, καθώς μόλις τώρα δόθηκε το πράσινο φως από το Υπουργείο Τουρισμού, όσον αφορά την καταλληλότητα. Το έργο ανακαίνισης και αξιοποίησης των ιαματικών πηγών του Πολιχνίτου «Ιπποκράτης» του Ομίλου Κούσκου παίρνει πλέον σάρκα και οστά με τον επιχειρηματία να έχει κάνει για μήνες υπομονή περιμένοντας το Υπουργείο, καθώς όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου του μίσθωσε τις πηγές με γραφειοκ
  • ΑΓΡΙΟ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ: Οι Βουλευτές μας… πού βρίσκονται;;;
    Άγριο είναι το ρίξιμο του Βορείου Αιγαίου στο πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης. Από τη νέα αύξηση του προϋπολογισμού κατά περίπου 100 εκατ. ευρώ, το Βόρειο Αιγαίο παίρνει μόνο τα 3,8 εκατ. ευρώ… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post ΑΓΡΙΟ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ: Οι Βουλευτές μας… πού βρίσκονται;;; appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Τρέχουν τα λύματα στην Πλαγιά!
    Ξεχείλισε πλέον η αγανάκτηση των κατοίκων στην Πλαγιά που δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους με την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο χωριό, λόγω των σπιτιών που δεν έχουν συνδεθεί με τον βιολογικό καθαρισμό….. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Τρέχουν τα λύματα στην Πλαγιά! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Φιλόδοξο σχέδιο τουριστικής προβολής
    Σε πρώτη προτεραιότητα έχει θέσει η νέα Δημοτική Αρχή Μυτιλήνης την ανάπτυξη του τουρισμού κι αυτό φάνηκε από το πρόγραμμα τουριστικής προβολής που παρουσίασε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Νίκος Γιαννάκας, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Φιλόδοξο σχέδιο τουριστικής προβολής appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.