Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Πλωμάρι – Φώκαια σε 1 ώρα!
  Τα εγκαίνια της πύλης εισόδου Σένγκεν στο Πλωμάρι μέσα στο φετινό καλοκαίρι προγραμματίζουν ο Δήμος Μυτιλήνης και το Λιμενικό Ταμείο, όπως προκύπτει από την έντονη κινητικότητα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα για την έναρξη της λειτουργίας του σημαντικού αυτού έργου…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Πλωμάρι – Φώκαια σε 1 ώρα! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • «Μοναδική η “αρχοντιά” της Λέσβου»
  Αναμφισβήτητα πολυταξιδεμένος και «ταγμένος» στην αποστολή του να μας μεταφέρει… «Εικόνες» από κάθε γωνιά της γης, ο Τάσος Δούσης και το συνεργείο του πριν λίγες μέρες βρέθηκαν και πραγματοποίησαν στη Λέσβο γυρίσματα, για δύο επεισόδια της τηλεοπτικής του εκπομπής που θα είναι αφιερωμένα στο νησί μας και τα οποία θα προβληθούν στον τηλεοπτικό σταθμό Open…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post «Μοναδική η “αρχοντιά” της Λέσβου» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Σχεδόν 800.000 ευρώ για… υποδείξεις!
  Την προκήρυξη του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για το Σάρλιτζα δημοσίευσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους έως τα μέσα Σεπτεμβρίου…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Σχεδόν 800.000 ευρώ για… υποδείξεις! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Αυλαία για το ιστορικό «Πανελλήνιον»
  Την ημέρα που συμπληρώνονταν ακριβώς 13 χρόνια από την επαναλειτουργία του, επέλεξε η οικογένεια Μιχαηλίδη να ανακοινώσει ότι ρίχνει αυλαία στο ιστορικό καφέ «Πανελλήνιον»…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Αυλαία για το ιστορικό «Πανελλήνιον» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Στον Αρχηγό Ροδόπουλος και Φτεριώτης για τα προβλήματα
  Με τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο, Κωνσταντίνο Σκούμα, είχαν συνάντηση ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, Θανάσης Φτεριώτης, παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστου Μαυραγάνη και του Οργανωτικού Γραμματέα Σπυρίδωνα Λιότσου…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Στον Αρχηγό Ροδόπουλος και Φτεριώτης για τα προβλήματα appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.