Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Χρηστικές πληροφορίες για την προστασία των κηπευτικών από εχθρούς και ασθένειες
  Η ολοκληρωμένη διαχείριση των κηπευτικών και ιδιαίτερα σε θέματα φυτοπροστασίας απαιτεί εξειδικευμένη γνώση για κάθε επαγγελματία παραγωγό που ασχολείται με αυτό το αντικείμενο. Η αντιμετώπιση των εχθρών και των ασθενειών προϋποθέτει συνδυασμό πρόληψης και καταπολέμησης μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό που θα πρέπει να ακολουθήσουμε σε συνεργασία με τους γεωτεχνικούς. του Χρήστου Κουρούνη, γεωπόνου Η […] The post Χρηστικές πληροφορίες για την προστασία των κηπευτικών από εχθρούς και ασθένειες appeared first on ypaithros.gr.
 • Στο Reuters τα προβλήματα των Ναξιωτών κτηνοτρόφων και της Γραβιέρας Π.Ο.Π.
  Το σπουδαίο, παγκόσμιας εμβέλειας, ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters βρέθηκε στην Νάξο και, με την πολύτιμη αρωγή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ για να αναδείξει τα τεράστια προβλήματα που έχει προκαλέσει στους κτηνοτρόφους του νησιού μας το κύμα ακρίβειας σε είδη απαραίτητα για εκείνους, όπως λ.χ. ζωοτροφές, με το… ντόμινο αυτό να έχει αγγίξει […] The post Στο Reuters τα προβλήματα των Ναξιωτών κτηνοτρόφων και της Γραβιέρας Π.Ο.Π. appeared first on ypaithros.gr.
 • Tην παρέμβαση του πρωθυπουργού για το ΟΣΔΕ ζητάει και ο ΣΑΣΟΕΕ
  Tην Παρασκευή 20/5 η Γενική Συνέλευση του ΣΑΣΟΕΕ όρισε νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Στη θέση του προέδρου επανεξελέγη ο Γιώργος Κατσούλης. Τα μέλη του ΣΑΣΟΕΕ δημοσίευσαν ψήφισμα όπου και αναφέρονται στα προβλήματα της διάθεσης της εφαρμογής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στο gov.gr και συντάσσονται με την επιστολή των 283 ΚΥΔ ζητώντας παρέμβαση του πρωθυπουργού για το […] The post Tην παρέμβαση του πρωθυπουργού για το ΟΣΔΕ ζητάει και ο ΣΑΣΟΕΕ appeared first on ypaithros.gr.
 • Έως 31 Μαΐου η πληρωμή των εισφορών Απριλίου 2020 για τους αγρότες
  Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών Απριλίου 2022 για όλους τους μη μισθωτούς, συμπεριλαμβανομένων των αγροτών. Τα ειδοποιητήρια αφορούν τις εισφορές κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών ενώ έχουν καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 31η Μαΐου 2022. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο e-ΕΦΚΑ, την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης […] The post Έως 31 Μαΐου η πληρωμή των εισφορών Απριλίου 2020 για τους αγρότες appeared first on ypaithros.gr.
 • Πυρκαγιά σε ποιμνιοστάσιο στο Κολχικό – Κάηκαν δεκάδες ζώα
  Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Μαΐου σε ποιμνιοστάσιο στο Κολχικό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 80 αρνιά. Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.  The post Πυρκαγιά σε ποιμνιοστάσιο στο Κολχικό – Κάηκαν δεκάδες ζώα appeared first on ypaithros.gr.