Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
EoΜικρές
Αγγελίες
ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΝ
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΣΑ
Χωρίς γιατρούς, αστυνομία
κιι εξυπηρέτηση
σελ.5
ΧρυσέςΕυκαίρίες
της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 2804 ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ
Ο ΑΡΗΣ ΣΠΕΡΚΟΣ
ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ
ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ
Γνωρίζοντας
τους Εένους
της Λέσβουν
στ) Μεταφορικό
σελ.13
νΕπρεπε να είχαν πληρωθεί το πρτο εξάμnνo του
2021 τον Ιούλιο και έχουμε φτάσει στο Μάρτιο του
2022 περιμένονταs
. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ
ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ
ν Όχι μόνο αδικαιολόγητη, αλλά και ανήκουστη
χαρακτηρίζουν την δραματική καθυστέρηση των
πληρωμν του Μεταφορικού Ισοδύναμου επαγγελματίεs τns Λέσβου
ΣΩΘΗΚΕ ΟΙΚΙΣΚΟΣ ΓΙΑ
ΤA RAPID TEST MΕΤΑ ΤΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ
Μουτζούρης:
Κάντε ό,τι
πρέπει για να
συνεχίσουμε .
σελ.3
ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ Ο ΣΥMΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ
Ταξίδι που
προκαλεί
ακραδασμούςν
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ,
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ανεφάρμοστη
μέχρι σήμερα η
αύξηση ωραρίου
σελ.13
σελ.4

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μας “βομβαρδίζει” με τουρίστες η Τουρκία
    Λίγες μέρες πριν πέσει η αυλαία για το ραμαζάνι που είναι η κορυφαία θρησκευτική γιορτή νηστείας των απανταχού της γης μουσουλμάνων, οπότε και αναμένεται η μαζική έξοδος των Τούρκων… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Μας “βομβαρδίζει” με τουρίστες η Τουρκία appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Ανοίγει ξανά ο κόλπος Καλλονής
    Μετά από μια εβδομάδα ανοίγει ξανά για την αλιεία των οστράκων ο κόλπος Καλλονής, καθώς σε νέες αναλύσεις που έκανε η Περιφέρεια βρήκε τις τιμές των βιοτοξινών εντός των επιτρεπτών ορίων. Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος των αλιέων της Δυτικής Λέσβου, Παναγιώτης Νανίδης «επιστρέφουμε σήμερα ξανά για δουλειά και ευχαριστούμε προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη για το ενδιαφέρον του και τη στήριξή του, καθώς βρίσκεται κοντά μας και να ξέρει ότι έχει ένα σπάνιο στέλεχος στο τιμόνι της Κτηνιατρικής, τον κ. Ευστράτιο Τσομπανέλλη ο οποίος είναι άγρυπνος φ�
  • Η Μυτιλήνη με τα μάτια μαθητών από την Αθήνα
    Πλησιάζοντας προς την λήξη της σχολικής χρονιάς σχολεία από όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν τις πολυήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές τους, όπως κάνουν άλλωστε και κάθε χρόνο…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Η Μυτιλήνη με τα μάτια μαθητών από την Αθήνα appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Το φράγμα “κατάπιε” τον δρόμο Καλλονής – Πέτρας!
    “Πίσω παπά τα στέφανα” για τον δρόμο Καλλονής – Πέτρας, αφού η Περιφέρεια δεν πρόλαβε να χαρεί με την παράδοση της τελικής μελέτης από το Υπουργείο Υποδομών και διαπίστωσε ότι η νέα χάραξη σηματοδοτεί ένα νέο έργο, το οποίο δεν μπορεί να εκτελεστεί με τον διαγωνισμό που διεξήχθη πριν 3 χρόνια…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Το φράγμα “κατάπιε” τον δρόμο Καλλονής – Πέτρας! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Αρβανιτάκη, Ζουγανέλη και Μπαλτατζή
    Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες από τον Δήμο Μυτιλήνης για το πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού, που όπως έχει δηλώσει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εριφύλη Χιωτέλλη, έχουν ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, παράλληλα με την οργάνωση του Φεστιβάλ Μουσικής, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος και παρουσιάστηκε πρόσφατα σε συνέντευξη τύπου…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Αρβανιτάκη, Ζουγανέλη και Μπαλτατζή appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.