Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ -Τροπολογία για την αναδρομική αποζημίωση των καταναλωτών
  Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή από τους υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας , για την αναδρομική αποζημίωση των καταναλωτών από τις αυξήσεις των τιμολογίων ρεύματος The post ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ -Τροπολογία για την αναδρομική αποζημίωση των καταναλωτών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μικρότερου βεληνεκούς οι δυνατότητες για το Open Mall
  Ένα μικρό μόνο ποσοστό των επιχειρήσεων στη χώρα μπορεί να αξιοποιήσει στην πράξη το σχέδιο Νόμου του υπ. Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή The post Μικρότερου βεληνεκούς οι δυνατότητες για το Open Mall first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΣΤ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Μεταβατικό εργαλείο ο κλιματικός νόμος
  Ο κ. Καλογιάννης, στην εισήγησή του ανέφερε πως η συζήτηση γίνεται για ένα σημαντικό νομοσχέδιο, όπως είναι ο πρώτος κλιματικός νόμος της χώρας The post ΣΤ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Μεταβατικό εργαλείο ο κλιματικός νόμος first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Στο απροχώρητο η κατάσταση με τους ΣΜΑ
  Μπρός… πίσω φαίνεται πως επιχειρεί να κάνει η διοίκηση του ΦοΣΔΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δικαστική ήττα που υπέστη μετά την απόρριψη της προσφυγής της για τη μεταφορά του υπολείμματος The post Στο απροχώρητο η κατάσταση με τους ΣΜΑ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Εικαστική αναβάθμιση με γκράφιτι
  Νέα πρόσοψη για το Δημότικο Ραδιόφωνο από φοιτητές της Καλών Τεχνών The post Εικαστική αναβάθμιση με γκράφιτι first appeared on Πρωινά Νέα.