Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Ένας εργάτης ανά 25 τ. χλμ
  Η αναστάτωση των πολιτών από τις απανωτές πυρκαγιές σε κοινόχρηστους χώρους, η έλλειψη προσωπικού, η θέση του Δ¨ημυ και οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης Το άρθρο Ένας εργάτης ανά 25 τ. χλμ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Πάτρα: Πού θα γίνουν rapid tests στις 28-29-30/5
  Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για […] Το άρθρο Πάτρα: Πού θα γίνουν rapid tests στις 28-29-30/5 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Τα ζώδια σήμερα (27/5)
      Κριός Eίσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν […] Το άρθρο Τα ζώδια σήμερα (27/5) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Το τέλος των φοιτητικών παρατάξεων (;)
    Πολύ συζήτηση θα «σηκώσει» ο νόμος που ανακοίνωσε χθες η Νίκη Κεραμέως για τα ΑΕΙ και ο οποίος, μεταξύ […] Το άρθρο Το τέλος των φοιτητικών παρατάξεων (;) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Δύο συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου
    Ειδική συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων, σύμφωνα με τις αριθ. 426/13-11-2020, 643/69472/24-09-2021 εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ […] Το άρθρο Δύο συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.