Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
Νου τοπικού δικτύου χρήσηs
Κ.ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15689 Ιδρυτής: Ιωάννηs Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Σάββατο 12, Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 wwW.proinanea.gr ε0,50
ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Hxηρό μήνυμα κατά Με οδηγό το Πρτο Παιχνίδι
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
του στιγματισμού
τns επιληψίαs
Συλλογική έκθεση
περιβαλλοντικήs
φωτογραφίας

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -«Πονοκέφαλος» και ανησυχία για το νόμο Πιερρακάκη
  Την έντονη και βαθειά της ανησυχία για τη διαπιστωμένη και σε βάθος χρόνου μη επαρκή στήριξη της Δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης εκφράζει μέσα από σχετική ανακοίνωσή της η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων The post ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -«Πονοκέφαλος» και ανησυχία για το νόμο Πιερρακάκη first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αρχίζουν οι εξετάσεις για του διοικητές νοσοκομείων
  Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία επιλογής των διοικήσεων σε νοσοκομεία και υγειονομικές περιφέρειες με βάση τον νέο τρόπο που έχει θεσμοθετηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών. The post Αρχίζουν οι εξετάσεις για του διοικητές νοσοκομείων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Πώς θα πάρετε POS με voucher
  Πάνω από 5.000 ήταν οι αιτήσεις κατά την χθεσινή πρώτη ημέρα, του 4ου κύκλου χρηματοδότησης μέσω voucher για αγορά και διασύνδεση POS. The post Πώς θα πάρετε POS με voucher first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μετέφερε ναρκωτικά χάπια
  Το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός The post Μετέφερε ναρκωτικά χάπια first appeared on Πρωινά Νέα.
 • «Όχι» στη λειτουργία Μονάδας βιοαερίου στη Σκλίβανη
  Η  αδειοδότηση μονάδας παραγωγής εκμετάλλευσης βιοαερίου στη Σκλίβανη, επανέρχεται σήμερα, ημέρα γενικής απεργίας The post «Όχι» στη λειτουργία Μονάδας βιοαερίου στη Σκλίβανη first appeared on Πρωινά Νέα.