Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Έως 31 Μαΐου η πληρωμή των εισφορών Απριλίου 2020 για τους αγρότες
  Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών Απριλίου 2022 για όλους τους μη μισθωτούς, συμπεριλαμβανομένων των αγροτών. Τα ειδοποιητήρια αφορούν τις εισφορές κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών ενώ έχουν καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 31η Μαΐου 2022. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο e-ΕΦΚΑ, την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης […] The post Έως 31 Μαΐου η πληρωμή των εισφορών Απριλίου 2020 για τους αγρότες appeared first on ypaithros.gr.
 • Πυρκαγιά σε ποιμνιοστάσιο στο Κολχικό – Κάηκαν δεκάδες ζώα
  Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Μαΐου σε ποιμνιοστάσιο στο Κολχικό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 80 αρνιά. Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.  The post Πυρκαγιά σε ποιμνιοστάσιο στο Κολχικό – Κάηκαν δεκάδες ζώα appeared first on ypaithros.gr.
 • ΓΕΚ: Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “Επισιτιστική κρίση: Μύθος ή Πραγματικότητα” στις 31/5
  Η ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΓΕΚ) ,ανεξάρτητη Παράταξη του ΓΕΩΤΕΕ, διοργανώνει την Τρίτη 31.05.2022 και ώρα 18:45 Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: “Επισιτιστική κρίση: Μύθος ή Πραγματικότητα“ Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω Zoom πατώντας EΔΩ     The post ΓΕΚ: Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “Επισιτιστική κρίση: Μύθος ή Πραγματικότητα” στις 31/5 appeared first on ypaithros.gr.
 • Βουλγαρία: Ξεκίνησε η περίοδος συγκομιδής των τριαντάφυλλων
  Η έναρξη της περιόδου συγκομιδής των τριαντάφυλλων ξεκίνησε επίσημα το Σάββατο στην περιοχή του Κάρλοβο, στη νοτιοκεντρική Βουλγαρία. Νωρίς το πρωί στους ροδώνες κοντά στην πόλη, έγινε μια τελετή με την ευχή να υπάρξει καλή σοδειά, δυνατός ήλιος, ελαφριά βροχή και επιδέξια χέρια. Η τελετή αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από αιώνες, όταν εισήχθη […] The post Βουλγαρία: Ξεκίνησε η περίοδος συγκομιδής των τριαντάφυλλων appeared first on ypaithros.gr.
 • ΓΕΩΤΕΕ Θράκης: Eσπερίδα με θέμα “βιωσιμότητα και προοπτικές στην παραγωγή ξηρών καρπών”
  Tην Τετάρτη  25/05/2022, στις 19.00, στο ‘’Νομαρχείο’’ Αλεξανδρούπολης διοργανώνεται με τη συμμετοχή του Παραρτήματος Θράκης ΓΕΩΤΕΕ, εσπερίδα, με θέμα την βιωσιμότητα και τις προοπτικές καλλιέργειάς των  ξηρών καρπών. The post ΓΕΩΤΕΕ Θράκης: Eσπερίδα με θέμα “βιωσιμότητα και προοπτικές στην παραγωγή ξηρών καρπών” appeared first on ypaithros.gr.