Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΙΚΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15670 Ιδρυτ ς : Ιωάννηs Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 www.proinanea.gr e0,50
Εκλογές
- στο τέλ0s
<Επέστρεψεν για πάντα στο Πέτα τns Κόλλησε στο α4 0 ΠΑΣ
Άρταs ο ήρωαs Κωνσταντίνοs Κόκκαs
NetBet
αύμφωνο με
Τίνσυνταγματική
πpόβλεψη
Σελ. 4
Σελ. 3
Σελ. 14
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Στο επιχειρησιακό Πεδίο
Πολιτικής Προστασίαs
δεν Περισσεύει κανείs
Σελ. 5
ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ
Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ
ΣΤΟ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟ Ο Ν.ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
Στην Κόνιτσα ο Υφυπουργός Εθνικήs Άμυναs
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τίμησε τη μνήμ
του Πολιούχου
Αγίου Γεωργίου
Σελ. 11
Σελ. 8
Ιεκίνησε η εκπαίδευση των 400 ατόμων για τis Ομάδεs Προστασίαs
Σελ. 7

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σε δύσκολη θέση Δήμος και Κτηματική
    Αν και είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, του ενός μήνα από την δημοσίευση του Νόμου 5092/2024 στο ΦΕΚ και του ενός 24ώρου από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ε» στο χθεσινό φύλλο, όλα οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα. Πως βρισκόμαστε μπροστά σε αναπάντεχες εξελίξεις στο λεκανοπέδιο και μάλιστα πριν θεσμοθετηθεί το Π.Δ της Παμβώτιδας και πριν […] The post Σε δύσκολη θέση Δήμος και Κτηματική first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Εμπειρία και συνεργασία τα αντιπυρικά «όπλα»
    Ο επιτυχημένος τρόπος ανταπόκρισης των εμπλεκόμενων υπηρεσιών στα έκτακτα συμβάντα εκδήλωσης πυρκαγιών στην Ήπειρο τα τελευταία χρόνια και η ενίσχυση αυτής της συνεργασίας αποτελούν τον καλύτερο «οδηγό» και για τη φετινή αντιπυρική περίοδο. Αυτό ήταν το πρώτο μήνυμα – σημαντικό αλλά ανώδυνο θα έλεγε κάποιος – προς κάθε κατεύθυνση από τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου […] The post Εμπειρία και συνεργασία τα αντιπυρικά «όπλα» first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Τα Γιάννενα υποδέχονται την Ολυμπιακή Φλόγα
    Ο δήμος Ιωαννιτών υποδέχεται την Τρίτη 23 Απριλίου την Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της από την αρχαία Ολυμπία με προορισμό το Παρίσι, όπου θα διεξαχθούν φέτος το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Φλόγα θα φτάσει στα Γιάννενα το απόγευμα της Τρίτης και ο πρώτος […] The post Τα Γιάννενα υποδέχονται την Ολυμπιακή Φλόγα first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Η υποστελέχωση και τα προβλήματα στη μοριοδότηση
    Τι ζητά ο δήμαρχος Β. Τζουμέρκων Νίκος Βαΐτσης με επιστολή του στο υπουργείο Εσωτερικών για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού Την τροποποίηση της μεθόδου υπολογισμού του κριτηρίου της εντοπιότητας με προτεραιότητα στους μόνιμους κατοίκους του δήμου αφενός και την επιβολή ενός συστήματος επιβολής «ποινών» σε υποψηφίους που δεν αποδέχονται τον διορισμό τους, ζητά […] The post Η υποστελέχωση και τα προβλήματα στη μοριοδότηση first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Μπατιστάτου: Ασφάλεια στις Φοιτητικές Κατοικίες, η υπευθυνότητα είναι μονόδρομος
    Ανακοίνωση της Πρυτάνεως, ‘Αννας Μπατιστάτου με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από δύο εβδομάδες σε κτίριο φοιτητικών εστιών στην Πανεπιστημιούπολη. Όπως αναφέρει αναλυτικά η κα Μπατιστάτου: Τη νύχτα της 3ης Απριλίου ξέσπασε φωτιά σε δωμάτιο του 3ου ορόφου του κτηρίου Γ του συγκροτήματος Β των Φοιτητικών Κατοικιών, που βρίσκονται στην Πανεπιστημιούπολη Α’ του Πανεπιστημίου […] The post Μπατιστάτου: Ασφάλεια στις Φοιτητικές Κατοικίες, η υπευθυνότητα είναι μονόδρομος first appeared on Πρωινά Νέα.