Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΚΥΡΙΑΚΗ

16.01.2022
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 21ος

Α.Φ. 5930 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Το ενεργειακό
κόστος εξανέµισε
τα κέρδη
πενταµήνου!
Ο Γιώργος Κεπενός µιλά για
τις ανατιµήσεις

ΣΕΛ. 11

Εκπτώσεις...
καραντίνας στην
αγορά της Πάτρας
Ανοικτά θα είναι σήµερα
τα καταστήµατα

Ακόµα και σε 30 µέρες η έγκριση των επενδυτικών σχεδίων

Αναπτυξιακός
άµεσης δράσης

Τι προβλέπει το νοµοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή - Από τις 150.000 ευρώ
το κατώτατο όριο των προτάσεων που θα υποβάλλονται

ΣΕΛ. 3

Υιοθετηµένοι στις
ΗΠΑ, ψάχνουν
ρίζες στην Ελλάδα
Η Linda Carrol Forrest Trotter
µιλάει στη «Γ»

ΣΕΛ. 7

Εκπνέει η
προθεσµία για
τους άνω των 60
Πέφτουν πρόστιµα από αύριο
για τον εµβολιασµό

ΣΕΛ. 6

Τρόµος για
ανήλικη από το
µαύρο βανάκι
ΣΕΛ. 5

Το βράδυ της Παρασκευής
στην Πανεπιστηµίου

H «ΠΡΩΤΗ»
ΣΤΑ ΝΕΑ
ΓΡΑΦΕΙΑ:
ΣΥΝΕ∆ΡΙΑΖΕΙ
ΣΗΜΕΡΑ
(11:30 π.µ.)
Η ∆.Ε.Ε.Π.
ΑΧΑΪΑΣ

ΣΕΛ. 9

ΣΕΛ. 21-24

ΣΕΛ. 2

∆οκιµάζεται
στο Ιβανώφειο
Ο Προµηθέας αντιµετώπιζει
τον Ηρακλή (17:00)
• Α’ ΕΠΣΑ: To «µπαµ» ο Ίκαρος, νίκες για
Παραλία και Κεραυνό, «8σφαιρη» η Θύελλα



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΚΥΠΕΛΛΟ: Στον τελικό η Θύελλα μετά από 41 χρόνια!
      Μεγάλη νίκη σημείωσε η Θύελλα Πατρών στα Προσφυγικά κόντρα στον Εθνικό με 2-0 και θα βρεθεί στο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μετά από 41 χρόνια! Τότε η Θύελλα είχε αναμετρηθεί με το Πάτραι όπου ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι (5-4) με την κανονική διάρκεια και την παράταση να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ. Τα τέρματα των […] Το άρθρο ΚΥΠΕΛΛΟ: Στον τελικό η Θύελλα μετά από 41 χρόνια! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Πριν το Πάσχα οι πληρωμές των ενισχύσεων στους αγρότες
    Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα – και πάντως πριν από τις αργίες του Πάσχα – προγραμματίζονται από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ οι πληρωμές για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, τα οικολογικά σχήματα, αλλά και για τα υπόλοιπα της εναίας ενίσχυσης του 2023. Παράλληλα, προχωρεί ο έλεγχος για τα 16.500 δεσμευμένα ΑΦΜ […] Το άρθρο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πριν το Πάσχα οι πληρωμές των ενισχύσεων στους αγρότες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρωταθλητής ο Πείρος Ισώματος
      Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου στο πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας με τον Πείρο Ισώματος να παίρνει τη νίκη και παράλληλα να κατακτά το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ισώματος κόντρα στον πρωτοπόρο Ικαρο Πετρωτού ήθελε μόνο τη νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής κάτι που έκανε καθώς επικράτησε με 3-1 στην αυλαία των μπαράζ […] Το άρθρο Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρωταθλητής ο Πείρος Ισώματος εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μάρω Δούκα, Σακελλαρίδης και Φίλης στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς
    Τους 42 υποψήφιους και υποψήφιες ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης. Μεταξύ τους είναι η συγγραφέας Μάρω Δούκα, ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης και ο επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Τα ονόματα των υποψηφίων: Ακριβούλη Ζωή, Οικονομολόγος, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Λάρισας Αλή […] Το άρθρο Μάρω Δούκα, Σακελλαρίδης και Φίλης στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώ
  • Σαρηγιάννης: Περιμένουμε να δούμε νέο επεισόδιο με την αφρικανική σκόνη στα μέσα Μαΐου
    Εν αναμονή της σταδιακής υποχώρησης της αφρικανικής σκόνης, o Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, επισήμανε την αύξηση της συχνότητας του φαινομένου σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, καθώς και την εμφάνισή του νωρίτερα στη θερινή περίοδο, κάτι που όπως είπε «είναι χαρακτηριστικό της ξηρασίας και της σχετικής ερημοποίησης εδαφών με αποτέλεσμα ο συνολικός όγκος σωματιδίων να […] Το άρθρο Σαρηγιάννης: Περιμένουμε να δούμε νέο επεισόδιο με την αφρικανική σκόνη στα μέσα Μαΐου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη εν�