Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
Ιπ ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15667 Ιδρυτής: Ιωάννηs Κόκκινos ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 www.proinanea.gr ε0,50
Εεκινούν έργα σε
Πυρσινέλλα, Σμύρνηs
και Ακαδημίαs
Παρουσιάζεται
το αρχαιολογικό
οξυγόνου στο Πανεπιστημιακό έργο στα Ιωάννινα
Έργο αναβάθμισηns του δικτύου
Σελ. 8
Σελ. 3
Σελ. 2
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 6ης ΥΠΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ
ΚΕρχονται
προσλήψει),
Τα νοσοκομεία πιέζονται
αλλά αντέτουν>
Σελ. 4
Παράδοση αυτοκινήτων Πολιτικής
Με ένα τσίμπημα και πολλά χαμόγελα 350 παιδιά εμβολιάστηικαν μέχρι στιγμής ροστασίαs στουs Δήμουs tns Ηπείρου
Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ
ΕΕ ΑΣελ. 4
Σελ. 8
Δημόσια απάντηση του Στέφανου Τζιμογιάννη στην Πρόεδρο τis χεδίαs κα Σοφία Μαρκούλα-Τι απαντή n Σ. Μαρκούλα
Σελ. 6

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Ισχυρό μήνυμα από μία μαζική απεργιακή συγκέντρωση
  Μία από τις μεγαλύτερες απεργιακές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Γιάννενα, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας που είχαν προκηρύξει ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία εργαζομένων. Το χαρακτηριστικό της πολύ μεγάλης αυτής κινητοποίησης στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες διαδηλωτές ήταν και η έκφραση με πολλούς τρόπους για απόδοση δικαιοσύνης ένα χρόνο μετά την τραγωδία […] The post Ισχυρό μήνυμα από μία μαζική απεργιακή συγκέντρωση first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Νέα αναβολή για τη μονάδα βιοαερίου στη Σκλίβανη
  Με σκληρή γλώσσα και πολλές αιχμές για τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΠΕΣΠΑ) υποδέχθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατοίκων της Σκλίβανης, τη νέα, δεύτερη αναβολή της απόφασης για την έγκριση ή μη των περιβαλλοντικών όρων και την αδειοδότηση της μονάδας βιοαερίου στη Σκλίβανη του δήμου Δωδώνης. Το Περιφερειακό Συμβούλιο (ΠΕΣΠΑ) που είναι […] The post Νέα αναβολή για τη μονάδα βιοαερίου στη Σκλίβανη first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Πήγαν για τα πολλά κι έχασαν και τα λίγα
  Τις προφανείς και αυταπόδεικτες ευθύνες της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για την απώλεια της χρηματοδότησης της αναβάθμισης του ΤΕΠ από το Ταμείο Ανάκαμψης, αναδεικνύει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, που απάντησε στην Ερώτηση του βουλευτή Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Τσίμαρη από τις 9 Ιανουαρίου. Μία Ερώτηση που προκλήθηκε από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και […] The post Πήγαν για τα πολλά κι έχασαν και τα λίγα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Προτεραιότητα η στήριξη των δημόσιων Πανεπιστημίων
  Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζει «με έντονη ανησυχία τον προβληματισμό της για σειρά άρθρων» και τις συνέπειες που θα έχει για το μέλλον των Ελληνικών Δημόσιων Πανεπιστημίων και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τα μη κρατικά ιδρύματα. Η Σύγκλητος συζήτησε το νομοσχέδιο σε έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή εκφράζοντας επίσης «την […] The post Προτεραιότητα η στήριξη των δημόσιων Πανεπιστημίων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Ένα από τα σημαντικότερα αλλά και ακριβότερα τεχνικά έργα
  Ένα από τα σημαντικότερα για την αναπτυξιακή προοπτική και τη λειτουργικότητα των μετακινήσεων εντός της πόλης, παράλληλα όμως και ένα από τα ακριβότερα τεχνικά έργα που έχουν γίνει ποτέ, θα είναι ο μεγάλος δακτύλιος των Ιωαννίνων και αυτό γιατί το επιπλέον κόστος για την προτεινόμενη τεχνική λύση στο τμήμα που παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στο υπέδαφος, […] The post Ένα από τα σημαντικότερα αλλά και ακριβότερα τεχνικά έργα first appeared on Πρωινά Νέα.