Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
έ.ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15665 Ιδρυτήs : Ιωάννηs Κόκκινos ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝ Η ΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 www.proinanea.gr C0,50
Ελλείψεις
σε φάρμακα
Το Περιφερειακό Συμβούλιο | ευρείας
Κέρδ0s ο βαθμός για
τον ΠΑΣ στο Ηράκλειο
ΕΞΕΛΕΓΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Εξελέγησαν
Προεδρείο και μέλη
των Επιτροπν
εξέλεξε Προεδρείο
ζήτησηs
ECUZMAN
Σελ. 16
Σελ. 5
Σελ. 16
Σελ. 14
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
828 μαθητές και 161
uns Ηπείρου απόντεs
εκπαιδευτικοί
Επανεκκίνηση τns εκπαίδευσns είχαμε χθεs, Δευτέρα , σε όλη την
επικράτεια, με Πολύ άγχ0s για μαθητές , γονείs και εκπαιδευτικούs,
Παρά του αυξημένοus ελέγχοUS Πριν από το πρτο κουδούνι του 2022
Σελ. 4
Δδεκα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
έμιναν
αντιδήμαρχοι
Οι χαμηλές πληρότητε φέρνουν αιτήματα στήριξns
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Ιωάννινα
Σελ. 6
Σελ. 4
20 ερωτήσειs και απαντήσειs για τis χωριστές δηλσεις
Σελ. 3

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • H Energean κοντά στους ανθρώπους με αναπηρίες
  Σταθερά κοντά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν αναπηρίες είναι η Energean και η Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρίες που τιμάται διεθνώς στις 3 Δεκεμβρίου αποτέλεσε μία ακόμη αφορμή για την στήριξή τους σε περιοχές στις οποίες η εταιρεία δραστηριοποιείται. Συγκεκριμένα, στην Ζίτσα Ιωαννίνων, η Energean προχώρησε σε δωρεά προς τη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων […] The post H Energean κοντά στους ανθρώπους με αναπηρίες first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Η Περιφέρεια θα δεσμεύσει κονδύλια από το ΠΕΠ Ηπείρου για τις οδικές υποδομές
  Την πρόθεση της Περιφέρειας να προχωρήσει σε δέσμευση και διάθεση αντίστοιχα κονδυλίων από το ΠΕΠ Ηπείρου της νέας προγραμματικής περιόδου για τη χρηματοδότηση της κατασκευής οδικών υποδομών, φανέρωσε ο περιφερειάρχης σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης και αφού ενημερώθηκε πως η επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Ταχιάου θα πραγματοποιηθεί – εκτός απροόπτου […] The post Η Περιφέρεια θα δεσμεύσει κονδύλια από το ΠΕΠ Ηπείρου για τις οδικές υποδομές first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Εννέα νέα απορριμματοφόρα στον «στόλο» του Δήμου Ιωαννιτών
  Με εννέα νέα απορριμματοφόρα ενισχύθηκε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών. Πρόκειται για οχήματα που προμηθεύτηκε ο Δήμος αξιοποιώντας τόσο πόρους του ΕΣΠΑ όσο και το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου με τους αντιδημάρχους Ευάγγελο Πήχα και Αριστείδη Παππά και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ζωγράφο επισκέφθηκαν το εργοτάξιο του Δήμου όπου συζήτησαν […] The post Εννέα νέα απορριμματοφόρα στον «στόλο» του Δήμου Ιωαννιτών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Εκπαιδεύεται το προσωπικό του ΕΚΑΒ στις αεροδιακομιδές
  Το προσωπικό του ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας είναι αυτό που εκπαιδεύεται τις τελευταίες ημέρες στο ελικοδρόμιο του ΠΓΝΙ, όπου από την Τρίτη έχει προσγειωθεί το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ που είναι ειδικά διαμορφωμένο (θέση για φορείο και θέσεις διασωστών) για τις αεροδιακομιδές. Πρόκειται για την υλοποίηση ενός επιδοτούμενου προγράμματος μέσω ΕΣΠΑ που […] The post Εκπαιδεύεται το προσωπικό του ΕΚΑΒ στις αεροδιακομιδές first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Δυσεπίλυτος γρίφος η διαχείριση των αγριόχοιρων
  Με έναν δυσεπίλυτο γρίφο που παρά τα κατά καιρούς αυξημένα μέτρα επιτήρησης, πρόληψης και πρακτικής εξουδετέρωσης, φαίνεται απίθανο να λυθεί, μοιάζει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού των αγριόχοιρων σε ολόκληρη την επικράτεια. Το πρόβλημα βέβαια δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα, αλλά αντίστοιχα καταγράφεται και στις περισσότερες χώρες – μέλη της Ε.Ε που επίσης λαμβάνουν μέτρα μείωσης […] The post Δυσεπίλυτος γρίφος η διαχείριση των αγριόχοιρων first appeared on Πρωινά Νέα.