Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
τΠΡΩΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15656 Ιδρυτής: Ιωάννns Κόκκινos ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗ ΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 www.proinan ea.gr e0,50
Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,
ΣΤΟ ΝΗΣΙΗ ΤΑΦΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Εθνική αναγνριση για την προσφορά
του Κάρολου Παπούλια
> Σελ. 4, 5, 14
ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠΟΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ακόμα Πιο περιορισμένοι
τη νέα χρονιά
Σελ. 8
ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ
ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Ανοίγει
ο δρόμ0s για
τον Μεγάλο
Δακτύλιο
Στα Γιάννενα
ο Κυριάκ0s
Μητσοτάκns
Σελ. 3
Σελ. 6
Εβδομάδα Πληρωμν και έκτακτηs ενίσχυσns
Σελ. 1l

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Τελειώνει η διορία για τις νέες ταυτότητες
  Νέες αστυνομικές ταυτότητες θα πρέπει να εκδώσουν όλοι πολίτες της Ελλάδας μέχρι τον Αύγουστο του 2026, αφού σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό, όποιο δελτίο ταυτότητας δεν τηρεί τις τεχνικές προδιαγραφές, παύει να ισχύει. The post Τελειώνει η διορία για τις νέες ταυτότητες first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έρχονται επιπλέον 20.000 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
  Τη δημιουργία 20.000 θέσεων σε παιδικούς σταθμούς και την κάλυψη όλων των αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς με πρόγραμμα vouchers ύψους 360 εκατ. ευρώ προανήγγειλε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη. The post Έρχονται επιπλέον 20.000 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΜΕΡ. ΤΖΟΥΦΗ -Στη Βουλή η αναστολή των τακτικών χειρουργείων
  Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη κατέθεσε η Νέα Αριστερά αναφορικά με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Αγία Σοφία». The post ΜΕΡ. ΤΖΟΥΦΗ -Στη Βουλή η αναστολή των τακτικών χειρουργείων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μηνιαία καταμέτρηση στο ρεύμα για έναν στους δύο καταναλωτές
  Σε μηνιαίο κύκλο καταμέτρησης έχει ενταχθεί το 53% των παροχών όλων των πελατών του ΔΕΔΔΗΕ πανελλαδικά, μέσα σε λιγότερο από 4 μήνες από την έναρξη του εν λόγω προγράμματος, ανακοίνωσε ο Διαχειριστής. The post Μηνιαία καταμέτρηση στο ρεύμα για έναν στους δύο καταναλωτές first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Με την συνεργασία προχωρούν τα θέματα
  Τις  μεγάλες δυνατότητες του Νομού Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει στην επίσκεψή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης The post Με την συνεργασία προχωρούν τα θέματα first appeared on Πρωινά Νέα.