Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
κlΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15640 Ιδρυτήs: Ιωάννηs Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Σάββατο 4, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 www.proianea.gr e0,50
Τρείς ισόπεδοι κόμβοι Πρos δημοπράτηση ΣτόχoS να
<Χάβελν στα
nαλιά σφαγεία
ΚΑΙΡΟΣ
Παραμείνει ψηλά
Σε ετοιμότητα
όλοι οι φορείς
για Παν
ενδεχόμενο
Σελ. 5
Σελ. 2
Σελ. 14
Σελ. 7
ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΟΣ
Ρίχνει τοvs τόνοόυs
τόνουs
η Περιφέρεια για τουs ΣΜΑ
. Αλ. Καχριμάνns: Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποταnΚεκλεισμένων των θυρν η συνεδρίαση Επιτροπ s
Παρακολούθησηs ΦΟΣΔΑ- Περιφέρειας
Σελ. 4
ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ
ΠΑΡΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Μεγάλο το ενδιαφέρον από εταιρίεs του εξωτερικού
<Προσοχή και τήρηση
των μέτρων., δηλνει
η αντιπεριφερειάρχηs
Σελ. 4
Σελ. 5
Διαψεύδει δημοσίευμα τns ΕPT για ελλείψεις σε ΜΕΘ η διοίκηση του ΠΤΝΙ
Σελ. 11

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για τηλεφωνικές απάτες
  Ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και απάτες κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσες και σε απόπειρα. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, ο ημεδαπός αποτελούσε μέλος εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη συστηματική τέλεση τηλεφωνικών απατών. […] The post Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για τηλεφωνικές απάτες first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Στην επόμενη φάση οι εργασίες στο διατηρητέο της Μουλαϊμίδου
  Στο χώρο θα ανεγερθεί ένα κατάλυμα 12 δωματίων με το νοσοκομείο Χατζηκώστα να έχει υπογράψει τη σύμβαση The post Στην επόμενη φάση οι εργασίες στο διατηρητέο της Μουλαϊμίδου first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Βλέπει προβλήματα στις προτάσεις για την πυροπροστασία
  Ενστάσεις καταθέτει το ΤΕΕ Ηπείρου για την υπουργική απόφαση και το πως επηρεάζει τους Δήμους της Ηπείρου The post Βλέπει προβλήματα στις προτάσεις για την πυροπροστασία first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αναβολή μέχρι νεωτέρας στις εκλογές του ΦοΔΣΑ
  Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που άσκησε αυτεπάγγελτο έλεγχο μετά την ένσταση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα – Νέα Εποχή» Ιωάν. Αϊβατίδης, οδήγησε στην αναβολή μέχρι νεωτέρας της εκλογικής διαδικασίας για τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, ανατρέποντας το σύνολο της διαδικασίας εκλογής αντιπροσώπων στο δήμο Ιωανννιτών, ενδεχομένως όμως και […] The post Αναβολή μέχρι νεωτέρας στις εκλογές του ΦοΔΣΑ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Η υπομονή είναι αρετή αλλά όχι για πολύ ακόμη…
  Η πιθανή αλλαγή διοίκησης θα δώσει το έναυσμα της νέας σεζόν για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που επιστρέφει στη SL2 Ελάχιστοι, ίσως μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού που πίστευαν ότι ο ΠΑΣ είχε ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, βρέθηκαν στις κερκίδες στους «Ζωσιμάδες» το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην οποία «σφραγίστηκε» η επιστροφή […] The post Η υπομονή είναι αρετή αλλά όχι για πολύ ακόμη… first appeared on Πρωινά Νέα.