Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΚΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15622 Ιδρυτής : Ιωάννns Κόκκινos ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝ Η ΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 www.proinanea.gr E0,50
ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ
Ακόμα ένα βήμα για
ΚΩΣΤΑΣ
Χρόνο
ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ
την παραχρηση του
Δύσκολη
<Δεν χρειάζεται Παλιού πανεπιστημίου
Παίκτές
δίνει
Πανικός και
η κατάσταση
στα Γιάννενα
. Αποδέχτηκε το έγγραφο τηs
ΕΤΑΔ η οικονομική επιτροπή
ανησυχία
. Στα 20+20 έτη η μίσθωση
ο Μέταξάς
Σελ. 4
Σελ. 4
Σελ. 4
Σε τροχιά υλοποίησns
το Κέντρο για το αιδίν
. Κατασκευή κτιρίου ΚΔΑΠ-ΜΕA επιφάνειαs 365 τ.μ.
. Μ. Ελισάφ: Εργο το ποίο έχει απόλυτη ανάγκη n περιοχήν
Σελ. 3
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο Ολοκληρθηκε η αξιολόγηση των
τεσσάρων φακέλων για τα πλωτά
κάλεσμα Δγνα-60 Συνδικαλιστικν Οργανστων
του Ιδιωτικού & Aημόσιου τομί .
Σελ. 5
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΝΟEΜΒΡΗ
Σελ. 4
Με το νέο έτ0s η ολοκλήρωση τns Ανεξαρτησίαs
Σελ. 14

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για τηλεφωνικές απάτες
  Ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και απάτες κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσες και σε απόπειρα. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, ο ημεδαπός αποτελούσε μέλος εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη συστηματική τέλεση τηλεφωνικών απατών. […] The post Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για τηλεφωνικές απάτες first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Στην επόμενη φάση οι εργασίες στο διατηρητέο της Μουλαϊμίδου
  Στο χώρο θα ανεγερθεί ένα κατάλυμα 12 δωματίων με το νοσοκομείο Χατζηκώστα να έχει υπογράψει τη σύμβαση The post Στην επόμενη φάση οι εργασίες στο διατηρητέο της Μουλαϊμίδου first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Βλέπει προβλήματα στις προτάσεις για την πυροπροστασία
  Ενστάσεις καταθέτει το ΤΕΕ Ηπείρου για την υπουργική απόφαση και το πως επηρεάζει τους Δήμους της Ηπείρου The post Βλέπει προβλήματα στις προτάσεις για την πυροπροστασία first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αναβολή μέχρι νεωτέρας στις εκλογές του ΦοΔΣΑ
  Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που άσκησε αυτεπάγγελτο έλεγχο μετά την ένσταση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα – Νέα Εποχή» Ιωάν. Αϊβατίδης, οδήγησε στην αναβολή μέχρι νεωτέρας της εκλογικής διαδικασίας για τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, ανατρέποντας το σύνολο της διαδικασίας εκλογής αντιπροσώπων στο δήμο Ιωανννιτών, ενδεχομένως όμως και […] The post Αναβολή μέχρι νεωτέρας στις εκλογές του ΦοΔΣΑ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Η υπομονή είναι αρετή αλλά όχι για πολύ ακόμη…
  Η πιθανή αλλαγή διοίκησης θα δώσει το έναυσμα της νέας σεζόν για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που επιστρέφει στη SL2 Ελάχιστοι, ίσως μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού που πίστευαν ότι ο ΠΑΣ είχε ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, βρέθηκαν στις κερκίδες στους «Ζωσιμάδες» το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην οποία «σφραγίστηκε» η επιστροφή […] The post Η υπομονή είναι αρετή αλλά όχι για πολύ ακόμη… first appeared on Πρωινά Νέα.