Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΚΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15603 Ιδρυτήs: Ιωάννns Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 www.proinanea.gr ε0,50
Σανά διαγωνισμός
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ
Φορείς και
σύλλογοι
εννουν τIs
δυνάμειs τουs
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
για τουS ΣΜΑ
Άντεξαν οι λογιστές-φοροτεχνικοί
την πίεση tns Πανδημίαs
Σελ. 2
Ελληνικός
Ερυθρός Σταυρός
Σελ. 3
Σελ. 5
ΣΕ ΕΤΟ ΜΟΤΗΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
Έρχεται ο ΜπάλλοS
με άγριεs
διαθέσε 3
Σελ. 9
Στα Γιάννεα
o Gus G
Επέτει0s για την
απελευθέρωση
τns Φιλιππιάδαs
με ΠιΟ
δίκαια
κριτήρια
Σελ. 4
Σελ. 5
Σελ. 3
Ελαφρs αυξημένο το 1ικό φορτίο στα Γιάννενα
Σελ. 10

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Έρχονται επιπλέον 20.000 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
  Τη δημιουργία 20.000 θέσεων σε παιδικούς σταθμούς και την κάλυψη όλων των αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς με πρόγραμμα vouchers ύψους 360 εκατ. ευρώ προανήγγειλε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη. The post Έρχονται επιπλέον 20.000 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΜΕΡ. ΤΖΟΥΦΗ -Στη Βουλή η αναστολή των τακτικών χειρουργείων
  Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη κατέθεσε η Νέα Αριστερά αναφορικά με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Αγία Σοφία». The post ΜΕΡ. ΤΖΟΥΦΗ -Στη Βουλή η αναστολή των τακτικών χειρουργείων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μηνιαία καταμέτρηση στο ρεύμα για έναν στους δύο καταναλωτές
  Σε μηνιαίο κύκλο καταμέτρησης έχει ενταχθεί το 53% των παροχών όλων των πελατών του ΔΕΔΔΗΕ πανελλαδικά, μέσα σε λιγότερο από 4 μήνες από την έναρξη του εν λόγω προγράμματος, ανακοίνωσε ο Διαχειριστής. The post Μηνιαία καταμέτρηση στο ρεύμα για έναν στους δύο καταναλωτές first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Με την συνεργασία προχωρούν τα θέματα
  Τις  μεγάλες δυνατότητες του Νομού Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει στην επίσκεψή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης The post Με την συνεργασία προχωρούν τα θέματα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αίτημα για λειτουργία σχολής Λιθοξόων
  Αυτό ήταν το αίτημα του δήμου Βορείων Τζουμέρκων, το οποίο έθεσε ο ίδιος ο δήμαρχος Νίκος Βαΐτσης στη συνάντηση των δημάρχων του Νομού Ιωαννίνων The post Αίτημα για λειτουργία σχολής Λιθοξόων first appeared on Πρωινά Νέα.