Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΠΡΩΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15602 Ιδρυτήs : Ιωάννηs Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 www.proinanea.gr e0,50
Στα προημιτελικά
του κυπέλλου
ο ΠΑΣ WBC
Σελ. 4 Ο ΓΙΑΝΗΣ ΣΤΕΦΟΣ
ΒΡΟΝΤΕΡΟΟΧI, ΣΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΙΑ
α01 δημοσκοπήσει
δεν αποτυπνουν τα Στουs δρόμοUs μαζικά οι εκπαιδευτικοί
ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
> Σελ. 14
πραγματικά
Ποσοστάν
Στο συνέδριο του
ΣΥΡΙΖΑ η διεξαγωγή του
οΠοίου αναβάλλεται από
το 2019 αναφέρθηκε,
ΣΤΗΝ ΤΙΜΟΡΗΤΙΚΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΟΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΥΥΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ( ( .
απαντνταas σε σχετική
ερτηση , ο Πρην
βουλευτής
ΣΥΡΙΖΑ Γιάννns Στέφos.
Σελ. 4
Επέκταση
του Γέφυρα 1>
Συνεχίζεται η κρατική επιδότηση για όσους έχουν πληγεί από την πανδημία !
Σελ. 9
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ
Με τιμέs αφωτιάν
ξεκινά η διάθεση του
ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
ΤOGETΜER
/WSPORT
ΤΟΥ ΔΙΕΚ
Together
in sport
Στα Γιάννενα.
ο Sid Ganis
Σελ. 7
Σελ. 4
Σελ. 2
Αρχίζει η απογραφή του πληθυσμού
Σελ. 10

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για τηλεφωνικές απάτες
  Ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και απάτες κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσες και σε απόπειρα. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, ο ημεδαπός αποτελούσε μέλος εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη συστηματική τέλεση τηλεφωνικών απατών. […] The post Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για τηλεφωνικές απάτες first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Στην επόμενη φάση οι εργασίες στο διατηρητέο της Μουλαϊμίδου
  Στο χώρο θα ανεγερθεί ένα κατάλυμα 12 δωματίων με το νοσοκομείο Χατζηκώστα να έχει υπογράψει τη σύμβαση The post Στην επόμενη φάση οι εργασίες στο διατηρητέο της Μουλαϊμίδου first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Βλέπει προβλήματα στις προτάσεις για την πυροπροστασία
  Ενστάσεις καταθέτει το ΤΕΕ Ηπείρου για την υπουργική απόφαση και το πως επηρεάζει τους Δήμους της Ηπείρου The post Βλέπει προβλήματα στις προτάσεις για την πυροπροστασία first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αναβολή μέχρι νεωτέρας στις εκλογές του ΦοΔΣΑ
  Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που άσκησε αυτεπάγγελτο έλεγχο μετά την ένσταση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα – Νέα Εποχή» Ιωάν. Αϊβατίδης, οδήγησε στην αναβολή μέχρι νεωτέρας της εκλογικής διαδικασίας για τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, ανατρέποντας το σύνολο της διαδικασίας εκλογής αντιπροσώπων στο δήμο Ιωανννιτών, ενδεχομένως όμως και […] The post Αναβολή μέχρι νεωτέρας στις εκλογές του ΦοΔΣΑ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Η υπομονή είναι αρετή αλλά όχι για πολύ ακόμη…
  Η πιθανή αλλαγή διοίκησης θα δώσει το έναυσμα της νέας σεζόν για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που επιστρέφει στη SL2 Ελάχιστοι, ίσως μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού που πίστευαν ότι ο ΠΑΣ είχε ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, βρέθηκαν στις κερκίδες στους «Ζωσιμάδες» το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην οποία «σφραγίστηκε» η επιστροφή […] The post Η υπομονή είναι αρετή αλλά όχι για πολύ ακόμη… first appeared on Πρωινά Νέα.