Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
T2ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15587 Ιδρυτής: Ιωάννηs Κόκκιν0s ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 www.proinanea.gr e0,50
Δεύτερο τρίποντο
για τον ΠΑΣ
Απολογισμόs
διετίαs για την
παράταξη
αΓιάννενα Τραν
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Κινητοποίηση των Πυροσβεστν
ΠΑΝΝΕΝΑ
Σελ. 14
Σελ. 3
Σελ. 4
Ανοίγει n Πλατφόρμα
για επανένταξη σε ρυθμίσειs
. Προϋπόθεση n εμπρόθεσμη
καταβολή δόσηs εωs
UIs 30 Σεπτεμβρίου
. Ποιοus αφορά
Σελ. 8
Αυξάνεται n Πίεση
στα νοσοκομεία
των Ιωαννίνων
Όλα έτοιμα για το Photometria
International Photography Festival
ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
A) ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ, που εδρεύει στα Ιωάννινα, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.
Β )ΔΗΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, μέλη του
ως άνω Αναγκαστικού Συνδέσμου.
Γ)ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ (υπό ψη κυρίου Περ φερειάρχη και όλων των μελν του Περιφερει ακού Συμβουλίου ).
Δ) κ . ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η Π-ΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΑ
( δημοσιοποιούμενη και ως ανοικτή επιστολή
στα μέσα ενημέρωσης)
Της εταιρίας με την επωνυμία ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣελ. 4
Σελ. 6
ΕΤΑΙΡΙΑ.
διακριτικό
τίτλο
α0 Διαφωτισμός και η Παιδεία στα Ιωάννινα , στα Παλιά Σφαγεία
ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΜΙΚΕ , με έδρα τα Ιωάννινα
(οδός Θαρύπα 8 ) , όπως νόμιμα εκπροσωπείται.
Σελ. 2
Σελ. 9

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Ταχιάος: Κλείνει η σήραγγα «Μαλακάσι Α» της Εγνατίας Οδού – Με παράκαμψη η κυκλοφορία
  Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος και κλιμάκιο στελεχών της εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε.», με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργο Κωνσταντόπουλο και μηχανικών της εταιρείας συντήρησης της οδού, συνοδευόμενοι από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, επιθεώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης, τις δίδυμες σήραγγες με την ονομασία «Μαλακάσι Α» […] The post Ταχιάος: Κλείνει η σήραγγα «Μαλακάσι Α» της Εγνατίας Οδού – Με παράκαμψη η κυκλοφορία first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Στη Σκλίβανη η πρώτη μεγάλη πυρκαγιά στην αντιπυρική περίοδο
  Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες 20 πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο αρχικά και να σβήσουν στη συνέχεια την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης σε δύσβατη ορεινή περιοχή στη Σκλίβανη. Η πυρκαγιά έκαψε 30 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης αντίστοιχα και για την […] The post Στη Σκλίβανη η πρώτη μεγάλη πυρκαγιά στην αντιπυρική περίοδο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Βρήκαν τη χρήση τους… 20 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
  Όσοι έχετε μνήμες από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, μπορεί και να θυμάστε τα μικρά αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των μετακινήσεων αθλητών, προπονητών, αλλά και εθελοντών στο Ολυμπιακό Χωριό. Αν πάλι όχι, μπορεί να σας βοηθήσουν οι δύο φωτογραφίες των οχημάτων που εντοπίσαμε πριν από μερικές ημέρες στις εγκαταστάσεις […] The post Βρήκαν τη χρήση τους… 20 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες! first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Πολύτιμο όχημα τουριστικής ανάπτυξης
  Αποδεκτή από τη Δημοτική Επιτροπή έγινε σε προηγούμενη συνεδρίασή της, η εισήγηση της υπηρεσίας για την εποπτεία και το συντονισμό των θεμάτων του Σπηλαίου Περάματος, με υπεύθυνο αντιδήμαρχο τον κ. Πασχόπουλο, να δοθεί αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου εισόδου στο Σπήλαιο κατά 0,50 ευρώ. Ο τουρισμός αποτελεί τα τελευταία χρόνια την «βαριά βιομηχανία» της περιοχής […] The post Πολύτιμο όχημα τουριστικής ανάπτυξης first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Ανακαινίσεις και επισκευές, σε 12.500 κενές κατοικίες
  Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω» που χρηματοδοτεί το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με ποσό 50.000.000 ευρώ. Το πρόγραμμα αφορά ανακαινίσεις και επισκευές, σε περίπου 12.500 κενές κατοικίες με σκοπό να διατεθούν στη συνέχεια για μακροχρόνιες μισθώσεις. Το ανώτερο ποσό της επιδότησης θα ανέρχεται σε 4.000 ευρώ με δυνατότητα […] The post Ανακαινίσεις και επισκευές, σε 12.500 κενές κατοικίες first appeared on Πρωινά Νέα.