Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ί. ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15575 Ιδρυτήs: Ιωάννns Κόκκινos ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 www.proinanea.gr e0,50
LAKE RUN
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ
ΠΑΣ ΓΙΑΝNΙΝΑ
Προνόμια για τ1s
τοπικές επιχειρήσεις
Έγκριση θετικής εισήγn σns
για χερσαία ζνη
Άνετη επικράτηση με
τεσσάρα για τον ΠΑΣ
Σελ. 14
Σελ. 3
Σελ. 16
Μια θητεία μάλλον,
δεν είναι αρκετή
Η Βελτίωση
τns καθημερινότηταs
Παραμένει
το μεγάλο στοίχημα
Σελ. 5
Η Ελλάδα
αποχαιρετά τον
Αρχάγγελό τnsy
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ
ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 96 ΕΤΩΝ
Ο ΜΜΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Σελ. 3

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Τι ακριβώς είναι τα αμορτισέρ;
  Αμορτισέρ είναι συσκευές που μοιάζουν με σιφώνια και λειτουργούν με νερό (λάδι) και βοηθούν στον έλεγχο της επίδρασης και της ανάπτυξης της αναπήδησης των ελατηρίων και της ανάρτησης του οχήματός σας The post Τι ακριβώς είναι τα αμορτισέρ; first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Υπεγράφη η σύμβαση για Πνευματικό και παλιό Δημαρχείο
  Τη σύμβαση για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων του Πνευματικού Κέντρου και του παλιού δημαρχείου υπέγραψαν ο αντιδήμαρχος- αναπληρωτής δημάρχου Βαγγέλης Πήχας και ο ανάδοχος. The post Υπεγράφη η σύμβαση για Πνευματικό και παλιό Δημαρχείο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Νέος Αστυνομικός Διευθυντής, ο Γιώργος Αζέλης
  Ο κ. Αζέλης, διετέλεσε με επιτυχία και για αρκετά χρόνια Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων The post Νέος Αστυνομικός Διευθυντής, ο Γιώργος Αζέλης first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Παραίτηση Δημητρίου ζητά η αντιπολίτευση στο Επιμελητήριο
  Στην ανακοίνωσή της ο επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο», Γρηγόρης Γκίκας, κάνει λόγο για ηθικό ζήτημα The post Παραίτηση Δημητρίου ζητά η αντιπολίτευση στο Επιμελητήριο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • «Παίζει» η μετακόμιση για ΕΚΑΒ και 5η ΕΜΑΚ
  Ισχυρή είναι η πιθανότητα μετεγκατάστασης του ΕΚΑΒ ή τουλάχιστον ενός τμήματός του από τις πεπαλαιωμένες εγκαταστάσεις στο παλιό Χατζηκώστα The post «Παίζει» η μετακόμιση για ΕΚΑΒ και 5η ΕΜΑΚ first appeared on Πρωινά Νέα.