Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
TΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15554 δρυτής : Ιωάννns Κόκκινos ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 www.proinanea.gr e0,50
Ενα φεστιβάλ για την κληρονομιά ΤΡΟΧΑΙΑ
τns Πολυφωνικής μουσικήs
Ομιλίεs, Παρουσιάσειs και μουσικά δρμενα στο Πωγν
ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Χιλιάδες οι Παραβάσει
Παραμένουν υψηλά
τα κρούσματα
Σελ. 9
τον Ιούλι0
Σελ. 3
Σελ. 5
ΑΛΛΑΓΗ
ήμερισσότερα
θύματα
Σελ. 4
Συνεχίζεται n επιφυλακή για τιs Πυρκαγιέ ΠΑΡΚΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Αιστοδοξία για
ΠΡΑΜΑΝΤΑ
Σε εξέλιξη το 11ο
Συμπόσιο Γλυπτικής
Επιτυχημένεs οι παρεμβάσεις στιs εστίες στην Ήπειρο
τη δημιουργία
Σελ. 1l
Σελ. 10
Σελ. 3
Έus 9 Αυγούστου οι αιτή σειs για το ακουπόνI) των Παγίων δαπανν
Σελ. 6

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • «Κοινή Ησυχία» Για Τρεις Μέρες Στα Γιάννενα
  Στις 10,11 και 12 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών The post «Κοινή Ησυχία» Για Τρεις Μέρες Στα Γιάννενα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Κόνιτσα: Χειροπέδες σε «κυνηγούς» μετάλλων
  Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ενός εκ των κατηγορούμενων βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων The post Κόνιτσα: Χειροπέδες σε «κυνηγούς» μετάλλων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • «Σπίτι μου»: Νέο πρόγραμμα στέγασης με χαμηλότοκα δάνεια για νέους
  Ξεκινά το νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου», που θα χορηγεί χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους για τη στήριξη της ιδιοκτησίας και την αύξηση της προσφοράς στέγης. The post «Σπίτι μου»: Νέο πρόγραμμα στέγασης με χαμηλότοκα δάνεια για νέους first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έκτακτο «δώρο» Πάσχα από 250 έως 300 ευρώ
  Σχέδιο έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για το Πάσχα βρίσκεται πλέον στο «τραπέζι» το οποίο αν πραγματοποιηθεί αναμένεται να δώσει «ανάσα» σε εκατομμύρια πολίτες. The post Έκτακτο «δώρο» Πάσχα από 250 έως 300 ευρώ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο
  Χωρίς εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, ανακοινώθηκαν και επισήμως την Κυριακή τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές σε όλη τη χώρα, αν και όχι στο σύνολό τους, αφού από το σύνολο των 400 υποψηφίων, ανακοινώθηκαν οι 350, ποσοστό 82%. Στην Ήπειρο πάντως τα ψηφοδέλτια είναι ολοκληρωμένα και δεν περιλαμβάνουν εκπλήξεις ούτε στα Γιάννενα, ούτε […] The post Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο first appeared on Πρωινά Νέα.