Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
Ικ.ΠΡΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15551 Ιδρυτήs: Ιωάννns Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Σάββατο 31 Ιουλίου, Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 www.proinanea.gr e0,50
ΣΤ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κ.Κ.Π.Π.Η.
Απαραίτητηn Τεχνόπολη
στα Ιωάννινα
Εκπληρνεται μια ιστορική
δέσμευση προs το
Επιταχύνονται
Καλπάκι
οι αναδοχές Παιδιν
Σελ.11
Η Βουλή προ σφέρει 600.000 ευρ για τη δημιουργία
Μνημείου Πεσόντων
Σελ. 7
Σελ. 8
Χρυσόςy
και με
ολυμπιακό
ρεκόρ
Έγραψε ιστορία στο Τόκιο ο Στέφαν0s Ντούσκos, φέρνονταs
το πρτο χρυσό μετάλλιο για την ελληνική κωπηλασία στουs Ολυμπιακούς
Σελ. 3
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Σε επιφυλακή
Το Πολυφωνικό
Καραβάνι σε νέο ταξίδι
για την
εκδήλωση
Αισιοδοξία από τιs
κρατήσεις του Αυγούστου
πυρκαγιν
. Έκκληση στουs Πολίτες
να είναι προσεκτικοί και να
αναφέρουν οτιδήποτε ύποπτο
Σελ. 2
Σελ. 6
Σελ. 14
Μ. Πλιάκos: Το κόστ0s μεταφέρεται στουs Πολίτες
Σελ. 9

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Εντός της χρονιάς, δίκτυο φυσικού αερίου
  Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός της ΔΕΔΑ, όπως είχε ανακοινωθεί στην σχετικά πρόσφατη επίσκεψη του κλιμακίου της στην περιοχή, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τσάκα, για την έναρξη των εργασιών για το δίκτυο φυσικού αερίου στα Ιωάννινα, εντός του έτους και τη διαβεβαίωση αυτή παρείχε εκ νέου η ΔΕΔΑ, μέσω του Συντονιστή Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων. […] The post Εντός της χρονιάς, δίκτυο φυσικού αερίου first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
  Στα λευκά ντύθηκαν τα βουνά της Ηπείρου, με το χιόνι να επισκέπτεται τις ορεινές περιοχές (Κόνιτσα, Ζαγόρι, Μέτσοβο κ.α) χωρίς να δημιουργηθούν πολλά ιδιαίτερα προβλήματα και με την Πολιτική Προστασία να βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων την Πέμπτη το πρωί ξύπνησε ηλιόλουστο. Η κακοκαιρία την Πέμπτη, κυρίως οι καταιγίδες και η έντονη […] The post Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Θέλει την επέκταση των σταθμών μέτρησης της ρύπανσης
  Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο επέκτασης του δικτύου των σταθμών μέτρησης της ρύπανσης της ατμόσφαιρας από τον δήμο Ζίτσας και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες από αυτές στις οποίες ήδη λειτουργούν. Από το 2021, ο δήμος Ζίτσας έχει εγκαταστήσει στις Κοινότητες Ελεούσας, Μεγάλου Γαρδικίου και Αγίου Ιωάννη περιβαλλοντικούς αισθητήρες που επιτρέπουν τη συνεχή παρακολούθηση των πηγών ρύπανσης […] The post Θέλει την επέκταση των σταθμών μέτρησης της ρύπανσης first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μπαίνει στην τελική, προεκλογική ευθεία
  Και επίσημα στην προεκλογική περίοδο ενόψει των εθνικών εκλογών εισέρχεται από την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 10 το πρωί και την ομιλία αργότερα του Νίκου Ανδρουλάκη, που θα παρουσιάσει και τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος σε όλη τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται για μία σκληρή […] The post Μπαίνει στην τελική, προεκλογική ευθεία first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Θα είναι παιχνίδι υπομονής με Ατρόμητο
  Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι η ομάδα του ΠΑΣ The post Θα είναι παιχνίδι υπομονής με Ατρόμητο first appeared on Πρωινά Νέα.