Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
: Υπαιθρος
Στιs 30 Ιουνίου η ανακοίνωση
τns Ευρωπαϊκns Επιτροπής σχετικά
με το Μακροπρόθεσμο όραμα
για τs αγροτικές Περιοχέsν.
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ. 45
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
www.ypaith ros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2021 | ΕΤΟΣ 60 | AP. ΦΥΛΛΟΥ 290 | [email protected] | ISSN: 2459-3206 | Τιμή: Ε2
Νέο gaia sen se mobile app
Η πρτη ολοκληρωμένη λύση ευφυούs γεωργία s,
είναι εδ, για όλοus τOUs αγρότες.
Βουνό
-60 % hτανση
ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Το ΠΣΚΕ Περιμένουν
οι δικαιούΧοι για να
Πληρωθούν τη β' δόση
Κατέβασε το apP
gaiasense
- 66 ΉΨεκασμούs
by NEUROPUBLIC
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Σε διπλό μέτωΠο
οι διεργασίεs για την
αποζημίωση των
Πληγέντων από τον
Παγετό Παραγωγν
Λίγα έργα, Πολλές συμπράξεις
στο Ταμείο Ανάκαμψηs
Στα 400 εκατ. ευρ υπολογίζεται
Πλέον το κόστοs των ζημιν
ΣΕΛ. 8
ΑΣΟΛΛΙΣΙΚΟ
Δίχωs περικοπ
nΠροσωρινή παροχή:
σε ενεργούs
συνταξιούχοus OrA
Γλυτνουν το Πέναλτι του 30%
και οι ετεροσυνταξιούχοι
#Η αλήθεια για την αναδιάρθρωση καλλιεργειν-0λεs οι δράσειs του Εθνικού Σχεδίου
*  για
Πωλήσεις Πάνω από τα 20 λεπτά
ανά κιλό αναζητούν οι Παραγωγοί
ΣΕΛ. 44
ΠΑΟΛΟ ΝΤΕ ΚΑΣΤΡ0 ΣΕ ΥΧ
Έρχεται deal
για τη νέα ΚΑΠ
Αδειάζουν οι δεξαμενές .
ανεβαίνουν κι άλλο
οι τιμές
ΜΗΛΙΚΗ
Αναγκαιότητα η Πιστοποίηση
και η ταυτοποίηση
τns Πρωτείνns
ΣΕΛ. 27
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
Ελαιόλαδο <πρτηs ημέραS
συστήνει στην Ευρπη
την Ποικιλία Μάκρns
Μειωμένη η ΠΟινή στιs Αμεσες
Ενισχύσεις για τουs αγρότεs
Που Παραβιάζουν τα εργασιακά
στουs Μολάοus Λακωνίαs
ΣΕΛ. 6
ΣΕΛ. 26

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μαθητές έφτιαξαν το μεγαλύτερο φόρεμα με ακατέργαστο βαμβάκι
    Μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης Μαγνησίας, με την υποστήριξη του Δήμου Αλμυρού και του Δημάρχου Εσερίδη Δημήτρη και τη διάσημη πιανίστρια Έλενα Ξυδιά, δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό προωθητικό βίντεο που αποτυπώνει την αληθινή ομορφιά και μοναδικότητα της περιοχής του Αλμυρού και των μοναδικών δίδυμων Λιμνών Ζερέλια. Αυτή η παραγωγή δεν είναι απλά ένας τρόπος να παρουσιάσουν τον […] The post Μαθητές έφτιαξαν το μεγαλύτερο φόρεμα με ακατέργαστο βαμβάκι appeared first on ypaithros.gr.
  • Οι βροχές “έσκασαν” τα κεράσια λίγο πριν τη συγκομιδή τους στην Αλμωπία
    Μεγάλες ζημίες υπέστη το κεράσι στην Αλμωπία, όπου, σύμφωνα με τους ειδικούς, η καταστροφή ήταν ολική στον πρώιμο καρπό, σχεδόν σε όλον τον Νομό Πέλλας. Οι καιρικές συνθήκες, που δεν είναι και οι καλύτερες για αυτή την εποχή, με τις συνεχείς βροχοπτώσεις, το κρύο και την υγρασία, έχουν συμβάλλει σε αυτή την καταστροφή, με αποτέλεσμα τα κεράσια να έχουν […] The post Οι βροχές “έσκασαν” τα κεράσια λίγο πριν τη συγκομιδή τους στην Αλμωπία appeared first on ypaithros.gr.
  • Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ
    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς, κατέθεσε εκ μέρους της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, που συζητείται σήμερα Πέμπτη 25/4 στην Ολομέλεια. Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταθέτει ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και, πιο συγκεκριμένα, για τα άρθρα […] The post Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on ypaith
  • Δελτίο τιμών Πειραιώς Απριλίου: Κέρδη για ρύζι, χυμό πορτοκαλιού, σιτάρι – Απώλειες για βαμβάκι, ζάχαρη, σόγια και βοοειδή
    Μειωμένη διάθεση για ανάληψη ρίσκου επικράτησε στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα, σε μηνιαίο επίπεδο, με τις μετοχικές αγορές να καταγράφουν απώλειες, λόγω του αυξημένου γεωπολιτικού ρίσκου και της περαιτέρω καθυστέρησης στην έναρξη της νομισματικής χαλάρωσης από τη Fed. Οι ενδείξεις από τα οικονομικά στοιχεία της αμερικανικής οικονομίας διατήρησαν μια θετική δυναμική, με την αγορά εργασίας να […] The post Δελτίο τιμών Πειραιώς Απριλίου: Κέρδη για ρύζι, χυμό πορτοκαλιού, σιτάρι – Απώλειες για βαμβάκι, ζάχαρη, σόγια και βοοειδή appeared first on ypaithros.gr.
  • Έκθεση- σκάνδαλο: Τα εμφιαλωμένα νερά της Nestle κατηγορούνται ότι περιέχουν βακτήρια, φυτοφάρμακα και «παντοτινά χημικά»
    Νέο επεισόδιο στο σκάνδαλο με τα μεγάλα εμπορικά σήματα μεταλλικού εμφιαλωμένου νερού του ομίλου Nestle, καθώς η αρχή για την ασφάλεια των τροφίμων της Γαλλίας διατύπωσε ανησυχίες σχετικά με τα «πρότυπα υγείας» τους, σύμφωνα με έκθεση που διέρρευσε στα μέσα. Πιο συγκεκριμένα, η Υπηρεσία για τα Τρόφιμα, το Περιβάλλον και την Εργασιακή Υγεία και Ασφάλεια (ANSES) […] The post Έκθεση- σκάνδαλο: Τα εμφιαλωμένα νερά της Nestle κατηγορούνται ότι περιέχουν βακτήρια, φυτοφάρμακα και «παντοτινά χημικά» appeared first on ypaithros.gr.