Επόμενη μέρα Next
Previous

Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Επιστολή για τη χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας
  Αποδέκτη το τοπικό συμβούλιο Καλαμιάς  είχε η επιστολή που έστειλε ο Δήμος Αρταίων,  προκειμένου να προχωρήσει το Τοπικό  Συμβούλιο σε συνεδρίαση για την χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας στη θέση Λιβάδια Καλαμιάς. The post Επιστολή για τη χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αρνητική πρωτιά της Ελλάδας στην ανεργία των νέων
  Σε 6,6% ανήλθε το εποχικά προσαρμοσμένο ποσοστό ανεργίας στην ευρωζώνη τον Αύγουστο του 2022, ποσοστό σταθερό σε σύγκριση με τον περασμένο Ιούλιο και μειωμένο σε σχέση με το 7,5% τον Αύγουστο του 2021. The post Αρνητική πρωτιά της Ελλάδας στην ανεργία των νέων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Στα ιστορικά χώματα του Καλπακίου ο αγώνας δρόμου
  Δεκάδες αθλητές αναμένεται να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα που είναι ο δικός τους φόρος τιμής στους ήρωες του Έπους του ’40. The post Στα ιστορικά χώματα του Καλπακίου ο αγώνας δρόμου first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΧΑΡΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ – Συνεχής απαξίωση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
  Δήλωση για την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων έκανε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης The post ΧΑΡΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ – Συνεχής απαξίωση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Άνδρας βούτηξε στο κενό από τη γέφυρα Αράχθου
  Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας ηλικίας 61 ετών, μετά από πτώση από ύψος 30 περίπου μέτρων στη γέφυρα Αράχθου της Εγνατίας οδού, λίγο μετά τις 11 το πρωί. The post Άνδρας βούτηξε στο κενό από τη γέφυρα Αράχθου first appeared on Πρωινά Νέα.