Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Δυναμική και ουσιαστική η παρουσία της ΑΝΑΚΕΜ στην 86η ΔΕΘ
  Το ενδιαφέρον επιχειρηματικών παραγόντων, πολιτικών, στελεχών της αυτοδιοίκησης, αλλά και του κοινού προσέλκυσε το περίπτερο του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ) ΑΝΑΚΕΜ, το οποίο λειτούργησε καθ’ όλη τη διάρκεια της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Τα έμπειρα στελέχη της ΑΝΑΚΕΜ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν το κοινό το οποίο επισκέφθηκε το […] Το άρθρο Δυναμική και ουσιαστική η παρουσία της ΑΝΑΚΕΜ στην 86η ΔΕΘ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Το «στοίχημα» της Κατερίνης!
  Έναν πλούσιο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό απολογισμό παρουσίασε στις αρχές Σεπτέμβρη ο Δήμος Κατερίνης με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων από την ανάληψη της διοίκησης του από τον Κώστα Κουκοδήμο. Άνθρωπος της πειθαρχίας, του προγραμματισμού, της συνέπειας που θήτευσε 12 συναπτά έτη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σε δύσκολες συγκυρίες για τη χώρα, ο Κώστας Κουκοδήμος, πέτυχε να […] Το άρθρο Το «στοίχημα» της Κατερίνης! εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Η μαύρη κωμωδία «Ο Πουπουλένιος» του Μάρτιν Μακ Ντόνα
  «Ο Πουπουλένιος», η καθηλωτική, μαύρη κωμωδία, επιστρέφει στο Φουαγιέ Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, αφού κέρδισε την αγάπη του κοινού και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Η καθηλωτική μαύρη κωμωδία του Μάρτιν Μακ Ντόνα επιστρέφει με νέες παραστάσεις, σε σκηνοθεσία Μαίρης Ανδρέου. «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που η μητέρα […] Το άρθρο Η μαύρη κωμωδία «Ο Πουπουλένιος» του Μάρτιν Μακ Ντόνα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • ΕΕ: Επιστολή κρατών – μελών προς την Κομισιόν για το πλαφόν στο φυσικό αέριο
  Eπιστολή για το ζήτημα του πλαφόν στο φυσικό αέριο προωθούν Ελλάδα, Ιταλία, Βέλγιο, Πολωνία για να αποσταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν από το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με σημεία του προσχεδίου τα οποία έχει στη διάθεσή του το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζεται ότι το πλαφόν μπορεί να σχεδιαστεί με […] Το άρθρο ΕΕ: Επιστολή κρατών – μελών προς την Κομισιόν για το πλαφόν στο φυσικό αέριο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Θετικός στον κορονοϊό ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς
  Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο οποίος παρουσιάζει μέχρι τώρα ήπια συμπτώματα κρυολογήματος και έχει τεθεί σε καραντίνα. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφεν Χεμπεστράιτ, ο κ. Σολτς, ο οποίος επέστρεψε το Σάββατο από επίσκεψη σε χώρες του Κόλπου (Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), υποβάλλεται τακτικά σε τεστ και σήμερα το […] Το άρθρο Θετικός στον κορονοϊό ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.