Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες του νοσοκομείου Φιλιατών
  Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η υποστήριξη και η έναρξη θεραπειών στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για τους πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας The post Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες του νοσοκομείου Φιλιατών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Σε εξέλιξη έργα ύδρευσης στον Δήμο Πωγωνίου
  Τέλος στα προβλήματα υδροδότησης σε Βροντισμένη και Μαυροβούνι έδωσε η ολοκλήρωση του έργου για την αντιμετώπιση των φαινομένων της λειψυδρίας. The post Σε εξέλιξη έργα ύδρευσης στον Δήμο Πωγωνίου first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Πώς επιλέγουν τις αγορές τους στα τρόφιμα οι καταναλωτές
  Μεγάλη είναι η ανησυχία με την οποία παρακολουθούν παράγοντες στο λιανεμπόριο τροφίμων την πορεία της κατανάλωσης, με φόντο τις απανωτές ανατιμήσεις σε ευρεία γκάμα προϊόντων. The post Πώς επιλέγουν τις αγορές τους στα τρόφιμα οι καταναλωτές first appeared on Πρωινά Νέα.
 • K. MΠΑΡΚΑΣ -Να λειτουργήσει άμεσα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων
  Η συνεχιζόμενη έλλειψη ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην Ήπειρο με έδρα τα Ιωάννινα, όπου εδρεύει και το Εφετείο, δημιουργεί μια σειρά προβλήματα The post K. MΠΑΡΚΑΣ -Να λειτουργήσει άμεσα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Κίνδυνος από ανεμοστρόβιλους σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά
  Τα… δόντια του θα δείξει ο καιρός με ανεμοστρόβιλους σε Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτική Στερεά την Τρίτη, σύμφωνα με το Meteo The post Κίνδυνος από ανεμοστρόβιλους σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά first appeared on Πρωινά Νέα.