Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες στο Αμύνταιο την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου
  Σε κινητοποιήσεις προχωράνε την ερχόμενη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 11 στο κέντρο του Αμυνταίου με τα τρακτέρ τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής σύμφωνα με την απόφαση της σύσκεψης που διοργάνωσε ο αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας. Όπως αναφέρουν “Η μαζική συμμετοχή δείχνει το τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε αλλά ταυτόχρονα […] The post Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες στο Αμύνταιο την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου appeared first on ypaithros.gr.
 • Elevate Greece 2022: Έναρξη των 2ων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας
  Την διεξαγωγή των 2ων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “Elevate Greece 2022” ανακοινώνει σήμερα το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις εγγεγραμμένες νεοφυείς επιχειρήσεις στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων – Elevate Greece.   Οι νεοφυείς επιχειρήσεις που θα διακριθούν από την συμμετοχή τους στα Βραβεία, κερδίζουν: Χρηματικά έπαθλα Δικτύωση με στρατηγικούς συνεργάτες από καταξιωμένες επιχειρήσεις και […] The post Elevate Greece 2022: Έναρξη των 2ων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας appeared first on ypaithros.gr.
 • Χρ. Μεγάλου – ESG Forum: Αύξηση βιώσιμης τραπεζικής δραστηριότητας κατά 9 δισ. ευρώ από το 2022 έως το 2025
  Ακολουθούν προς ενημέρωσή σας τα βασικά σημεία της ομιλίας του CEO της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστου Μεγάλου, στο Bloomberg ESG Forum: Demystifying The Green Agenda. Ο κ. Μεγάλου συμμετείχε στο πάνελ με θέμα “Perspectives: The rise and rise of the green agenda” και ανέφερε σχετικά «Σε συνδυασμό με τις χρηματοοικονομικές μας επιδιώξεις τα θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας, […] The post Χρ. Μεγάλου – ESG Forum: Αύξηση βιώσιμης τραπεζικής δραστηριότητας κατά 9 δισ. ευρώ από το 2022 έως το 2025 appeared first on ypaithros.gr.
 • Τρύγος 2022: Ο όψιμος τρύγος, διόρθωσε τις επιπτώσεις των βροχοπτώσεων
  Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΟΣΟΕ: «η φετινή αμπελοοινική χρονιά αποτέλεσε έκπληξη για πολλές περιοχές τις Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του έτους οι συνθήκες ήταν ιδανικές, όμως στο τελευταίο στάδιο του αμπελουργικού κύκλου, αυτό της ωρίμασης και πριν τον τρύγο οι βροχοπτώσεις ήταν αρκετές και με μεγάλη διάρκεια, γεγονός που είχε σαν συνέπεια να μην ωριμάσουν […] The post Τρύγος 2022: Ο όψιμος τρύγος, διόρθωσε τις επιπτώσεις των βροχοπτώσεων appeared first on ypaithros.gr.
 • Κάλεσμα ΣΕΚ και ΠΕΚ προς κτηνοτρόφους και φορείς του κλάδου για συμμετοχή στη σύσκεψη στις 11/10
  Τους κτηνοτρόφους και του φορείς του κλάδου ( Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε., Ε.Δ.Ο.Φ και Ε.Θ.Ε.Α.Σ) καλούν οι ΣΕΚ, ΠΕΚ και το Συντονιστικό Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, έτσι ώστε να παρευρεθούν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 στη Λάρισα.   Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Με βάση την κατάσταση που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, όπου εταιρείες πηγαίνουν […] The post Κάλεσμα ΣΕΚ και ΠΕΚ προς κτηνοτρόφους και φορείς του κλάδου για συμμετοχή στη σύσκεψη στις 11/10 appeared first on ypaithros.gr.