Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Φύλλο 361 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
  The post Φύλλο 361 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 appeared first on ypaithros.gr.
 • Διαβάστε στην «ΥΧ»: Σταθερή αξία το σκληρό σιτάρι στις φθινοπωρινές σπορές
  Διαβάστε επίσης στην εφημερίδα «Ύπαιθρος Χώρα» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας: ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ «ΥΧ»: Πώς θα μοιραστούν τα 25 εκατ. ευρώ για την ευζωία στη χοιροτροφία ✱ Τι πρέπει να προσέξουν οι χοιροτρόφοι για να κριθούν δικαιούχοι ✱ Γ. Στύλιος: Προσιτό σε όλους και χωρίς διακρίσεις το Μέτρο ΠΛΗΡΩΜΕΣ […] The post Διαβάστε στην «ΥΧ»: Σταθερή αξία το σκληρό σιτάρι στις φθινοπωρινές σπορές appeared first on ypaithros.gr.
 • ΥΠΑΑΤ: Ανάγκη στήριξης της ελιάς και του ελαιολάδου από τις επιπτώσεις της κλιματική κρίσης
  Την  ανάγκη στήριξης του εθνικού εμβληματικού προϊόντος της ελιάς και του ελαιολάδου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, επισήμανε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του ΥΠΑΑΤ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σε ημερίδα με θέμα «Η ελιά και η κλιματική κρίση», που οργάνωσαν το Ίδρυμα Θεοχαράκη και η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών […] The post ΥΠΑΑΤ: Ανάγκη στήριξης της ελιάς και του ελαιολάδου από τις επιπτώσεις της κλιματική κρίσης appeared first on ypaithros.gr.
 • Αλλάζει το ποσοστό δειγματοληπτικού ελέγχου των δηλωμένων κυψελών / παραφυάδων των δικαιούχων μελισσοκόμων στα Βιολογικά
  Σε τροποποίηση της εγκυκλίου «Εγχειρίδιο διαδικασιών ελέγχου Μέτρου 11 : Βιολογικές Καλλιέργειες» προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ όσον αφορά το ποσοστό του δειγματοληπτικού ελέγχου για την διαπίστωση των κριτηρίων επιλεξιμότητας των δηλωμένων κυψελών/παραφυάδων κατά την επιτόπια επίσκεψη. Με βάση την τροποποίηση ισχύει πλέον: Αν ο γεωργός δηλώνει μέχρι 100 κυψέλες/παραφυάδες τότε ο έλεγχος γίνεται σε ποσοστό 20%. […] The post Αλλάζει το ποσοστό δειγματοληπτικού ελέγχου των δηλωμένων κυψελών / παραφυάδων των δικαιούχων μελισσοκόμων στα Βιολογικά appeared first on ypaithros.gr.
 • «Voltάρω 6»: H «πράσινη» γιορτή της ΠKM για την ηλεκτροκίνηση την Κυριακή 2/10
  Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης  και Περιβάλλοντος ανανεώνουν το ραντεβού  τους με τους πολίτες στο «Voltάρω 6», τη μεγάλη «πράσινη» γιορτή της ηλεκτροκίνησης. Φέτος το «Voltάρω 6» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ στο  γνώριμο πλέον χώρο της […] The post «Voltάρω 6»: H «πράσινη» γιορτή της ΠKM για την ηλεκτροκίνηση την Κυριακή 2/10 appeared first on ypaithros.gr.