Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ -Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση και ποιοι όχι
  Δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση χαμηλοσυνταξιούχοι, ανασφάλιστοι υπερήλικες του ΟΠΕΚΑ, ΑμΕΑ και μακροχρόνια άνεργοι The post ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ -Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση και ποιοι όχι first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Στο Run Greece Ιωάννινα τρέχουμε για την άνοια
  Για ένατη χρονιά διοργανώνεται στα Γιάννενα ο αγώνας δρόμου Run Greece Ιωάννινα 2022, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. The post Στο Run Greece Ιωάννινα τρέχουμε για την άνοια first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Θ. Μπέγκας: «Η δημοτική αρχή προσπαθεί να φιμώσει την αντιπολίτευση»
  Εξαπέλυσε κριτική σε όλα τα επίπεδα κατά της δημοτικής αρχής αναλύοντας ένα ένα τα θέματα που αποτελούν κομβικούς σταθμούς στην διαχείριση των θεμάτων του δήμου. The post Θ. Μπέγκας: «Η δημοτική αρχή προσπαθεί να φιμώσει την αντιπολίτευση» first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΣΠ. ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ -Δύο προσφυγές και μία ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
  Οι προσφυγές αφορούν τις αντιρρήσεις επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το φωτοβολταϊκό πάρκο στο Μαργαρίτι The post ΣΠ. ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ -Δύο προσφυγές και μία ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έκλεψαν αυτοκίνητο από αυλή σπιτιού
  Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων κλοπή οχήματος, που διαπράχθηκε την 25η Μαρτίου στα Ιωάννινα. The post Έκλεψαν αυτοκίνητο από αυλή σπιτιού first appeared on Πρωινά Νέα.