Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Χαλκίδα: Σύλληψη ημεδαπού για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων
  Στη σύλληψη 64χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας για παράβαση του Ν. 2960/2001 “περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα”. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στη Χαλκίδα, εντοπίστηκε ο ανωτέρω να κατέχει μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα καπνικά προϊόντα, διαφόρων επωνυμιών. Στη συνέχεια, ο 64χρονος παρέδωσε και άλλη ποσότητα καπνικών προϊόντων, […] The post Χαλκίδα: Σύλληψη ημεδαπού για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων appeared first on ypaithros.gr.
 • ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,2 εκατ. ευρώ από το αποθεματικό κρίσης στους δικαιούχους
    Πιστώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, στους λογαριασμούς 20.346 παραγωγών η έκτακτη οικονομική ενίσχυση συνολικού ύψους 26.234.891,46 ευρώ, που κατανεμήθηκε στη χώρα μας από το αποθεματικό κρίσης της Κομισιόν βάσει του Κανονισμού (2022/467), ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της Ουκρανικής κρίσης και να ενισχυθεί η στήριξη της παραγωγής στον αγροτικό τομέα. Σύμφωνα με την […] The post ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,2 εκατ. ευρώ από το αποθεματικό κρίσης στους δικαιούχους appeared first on ypaithros.gr.
 • Στο 80% η μείωση της επισκεψιμότητας στη Δαδιά
  Σημάδια απογοήτευσης προβληματισμού αλλά και ελπίδας διακατέχουν τους ανθρώπους της Δαδιάς που δυο μήνες πριν μια φυσική καταστροφή απείλησε την ύπαρξη τους. Έχουν περάσει λίγες εβδομάδες αφότου ο Πρόεδρος του χωριού, στέλνοντας επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας, τους αρχηγούς των κομμάτων και κάθε αρμόδιο, ζητούσε να παρθούν μέτρα ανακούφισης στους συντοπίτες του που θα δοκιμάζονται […] The post Στο 80% η μείωση της επισκεψιμότητας στη Δαδιά appeared first on ypaithros.gr.
 • Tσίμπησαν οι εξαγωγικές τιμές στο σκληρό σιτάρι
  Η απροθυμία των πωλητών να δεχτούν τις προσφερόμενες το προηγούμενο διάστημα από το εξαγωγικό εμπόριο τιμές και οι νεότερες, πιο συντηρητικές εκτιμήσεις για τη φετινή παραγωγή του Καναδά εξηγούν σε μεγάλο βαθμό την ανοδική αντίδραση που «βγάζει» εσχάτως η αγορά του σκληρού. Τα 420 ευρώ/τόνο FOB (σ.σ. υπήρξαν και προσφορές στα 410 ευρώ από κάποιους […] The post Tσίμπησαν οι εξαγωγικές τιμές στο σκληρό σιτάρι appeared first on ypaithros.gr.
 • Επαναδημοπράτηση του έργου «Κατασκευή φράγματος Νεστορίου και συνοδευτικών έργων Ν. Καστοριάς»
  Σε συνέχεια των επανειλημμένων συσκέψεων και λόγω των σημαντικών νομικών προβλημάτων της υπάρχουσας εργολαβίας του έργου «Κατασκευή φράγματος Νεστορίου και συνοδευτικών έργων Ν. Καστοριάς» που έχει σταματήσει από το 2015, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ύστερα και από την Α/262/2020 Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία αναγνωρίστηκε η διάλυση της εργολαβικής σύμβασης, […] The post Επαναδημοπράτηση του έργου «Κατασκευή φράγματος Νεστορίου και συνοδευτικών έργων Ν. Καστοριάς» appeared first on ypaithros.gr.