Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
: Υπαιθρος
Έρχεται μαζικό ακύμα
πτωχεύσεωνν στην εστίαση
τns Ευρns μετά τηλήξη
τns καραντίνas.
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ . 49
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypathros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 | ΕΤΟΣ 6ο 1 ΑP. ΦΥΛΛΟΥ 276 | contact@ypaith ros.gr Ι ISSN: 2459-3206 | Τιμή: Ε2
gaiasense 1, το και εβάζειs... και σανεβάζει
gaiasense
by ΝEUROPUBLIC
ΣΕΛ. 4-7
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ
Ασφάλιση από
οικονομικούs
κινδύνοus
Πλήρηs Εσωτερική
Σύγκλιση σε τρει
<περιφέρειες>
Από μηδενική βάση
Παροχή
μικροπιστσεων
των Συνδεδεμένων
ΣΕΛ.3
ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΡΑΛΙ ΤΙΜΩΝ
ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΧ>
Το μπέρδεμα με τον συμψηφισμό
εισφορν μπλό καρε
τis ενημερότητεs
Αγρότες Ποu είχαν λαμβάνειν από το 2019
εμφανίζονται να χρωστούν στον ΕΦΚΑ
Χτυπάει κόκκινο η ζήτηση
για καλαμπόκι και σόγια
Εξετάζουμε
την κορωνοενίσχυση
για το βαμβάκι
Προκήρυξη για 8.000
Νέοus Αγρότεs ετοιμάζει
το υπουργείο
ΣΕΛ. 4
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΣΕΛ. 9
ΣΕΛ. B-9
ΣΕΛ. 8
ΣΙΤΗΡΑ & ΛΙΠΑΝΣΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΛΟ
ΕΜΠΟΡΙΟ
ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
Ατία Πολέμου
το νομοσχέδιο για
τis λαϊκές αγορές
Τα 3,10 ευρ τns
Μεταμόρφωσηs
Λακωνίαs θέλουν να
Σταθεροποιούνται
οι ηληρμέs , Πέσειs
για τουs επλαχόντεs
<μονιμοποιήσου >)
οι παραγωγοί
ΣΕA. 42-43

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Ομάδες/Οργανώσεις Παραγωγών: Νέα παράταση υποβολής αιτημάτων πληρωμής των δικαιούχων
  Παρατείνεται εκ νέου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτημάτων πληρωμής για τους δικαιούχους του Μέτρου 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» του ΠΑΑ 2014-2020. Αυτήν τη φορά, δίνεται προθεσμία μέχρι τις 14 Μαΐου 2024 στους δικαιούχους να υποβάλουν αίτημα πληρωμής, προκειμένου να λάβουν τις τελευταίες δόσεις (δ’ και ε’ δόση) της ενίσχυσης. The post Ομάδες/Οργανώσεις Παραγωγών: Νέα παράταση υποβολής αιτημάτων πληρωμής των δικαιούχων appeared first on ypaithros.gr.
 • Χωρίς παροχές υγείας στο Γούμερο Ηλείας
  Αποκομμένοι από τις στοιχειώδεις παροχές πρωτοβάθμιας υγείας παραμένουν για περισσότερο από τρία χρόνια οι κάτοικοι της κοινότητας Γούμερο Ηλείας, οι οποίοι νιώθουν πολίτες τρίτης κατηγορίας, μην έχοντας τη δυνατότητα επίσκεψης αγροτικού ιατρού. Το θέμα έφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας ο περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Ηλείας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», αντιπρόεδρος του Σώματος, Διονύσης Καπλάνης, […] The post Χωρίς παροχές υγείας στο Γούμερο Ηλείας appeared first on ypaithros.gr.
 • ΟΠΕΚΕΠΕ: Το Πάσχα οι πληρωμές για την ΕΑΕ 2023
  Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα διαβεβαιώνουν στην «ΥΧ» υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ ότι θα γίνουν οι υπόλοιπες πληρωμές για την ΕΑΕ 2023. Όπως υπογραμμίζουν, θα καταβληθούν στους δικαιούχους τα υπόλοιπα της ΕΑΕ 2023, ύψους 88 εκατ. ευρώ, οι Συνδεδεμένες Ενισχύσεις, ύψους 225 εκατ. περίπου, και τα Οικολογικά Σχήματα, ύψους 425 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, θετικές εξελίξεις αναμένονται […] The post ΟΠΕΚΕΠΕ: Το Πάσχα οι πληρωμές για την ΕΑΕ 2023 appeared first on ypaithros.gr.
 • «Poros Stands»: Ο Πόρος αντιδρά στην επέλαση της βιομηχανικής ιχθυοκαλλιέργειας
  Αφθονη τροφή για σκέψη προσέφερε στο κοινό η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Poros Stands», το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 17 Απριλίου, στο πλαίσιο της 9ης Διεθνούς Διάσκεψης «Our Ocean Conference» για την προστασία των Ωκεανών, που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Μέσα από το έργο του Michael Sampey αναδεικνύονται οι ανησυχίες των […] The post «Poros Stands»: Ο Πόρος αντιδρά στην επέλαση της βιομηχανικής ιχθυοκαλλιέργειας appeared first on ypaithros.gr.
 • FRESKON 2024: Αυξημένο εμπορικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά φρουτολαχανικά
  Με ιδιαίτερα θετικό πρόσημο, αλλά και αθρόα προσέλευση εμπορικών επισκεπτών, ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη το πιο πολύχρωμο και πολυεπίπεδο διεθνές εκθεσιακό γεγονός στον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Δυναμικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου, αγροτικοί συνεταιρισμοί, εταιρείες logistics, συμβούλων και πιστοποίησης, παραγωγοί, επαγγελματίες και εκπρόσωποι του λιανεμπορίου από την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντήθηκαν στο ετήσιο […] The post FRESKON 2024: Αυξημένο εμπορικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά φρουτολαχανικά appeared first on ypaithros.gr.