Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: 08:00 11oC, 14:00 17oC, 20:00 15oC - Υγρασία 75%-99% - Άνεμοι: A-NA 2μπ. Ανατολή ηλίου: 07:45 - Δύση ηλίου: 18:03 €0.80 ÊñõììÝíïé ðßóù áðü ôï äÜ÷ôõëü ìáò Το χαμηλό σκορ στους εμβολιασμούς των Κερκυραίων, αποδίδεται, σύμφωνα με αξιόπιστες, νοσοκομειακές πηγές, στη χαμηλή εκδήλωση ενδιαφέροντος. Διαπίστωση εν πρώτοις άσχετη με την καταγγελλόμενη καταστρατήγηση των κανόνων εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Κερκύρας, που ερευνάται ποινικά και υπηρεσιακά. Προέρχεται από την εκτίμηση των στοιχείων, που ανακοινώνονται καθημερινά, κεντρικά, για την πορεία των εμβολιασμών. Η Κέρκυρα υπολείπεται, τηρουμένων των αναλογιών, π.χ. της Ηπείρου και ειδικότερα των Ιωαννίνων. Ανάλογη υστέρηση εμφανίζεται και στην προσέλευση στα rapid test, ακόμα και σε εκείνα που γίνονται παροδίως και είναι δωρεάν! 3» Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 www.enimerosi.com Αρ. Φύλλου 5287 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Äéêïãñáößá ãéá ôá åìâüëéá Äåí èÝëçóå íá åìðëáêåß óôçí ÅÄÅ, ï ÄéïéêçôÞò ôïõ íïóïêïìåßïõ ÂñÞêáí åðéôÝëïõò ôï áãíïïýìåíï áåñïðëÜíï ΚΕΡΚΥΡΑ. Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Εισαγγελία για την περίπτωση της παραβίασης των εμβολιαστικών κανόνων. Σ’ αυτήν περιγράφονται τα αδικήματα ενώ διατάχθηκε επείγουσα προκαταρτική έρευνα της υπόθεσης, που έγινε το θέμα της ημέρας. Και μάλιστα, όχι μόνον στην Κέρκυρα. ΣΕΛΙΔΑ Áíáêïßíùóç ôçò Íïìáñ÷éáêÞò ôïõ Êéí. Áëë. ÄÞëùóç ôïõ Äçì. ÌðéÜãêç 5» 5» ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Σε χιονισμένη και απόκρημνη πλαγιά του ορεινού Ζαγορίου εντόπισε χθες το στρατιωτικό ελικόπτερο τα συντρίμμια του χαμένου εκπαιδευτικού αεροσκάφους (φωτο πίσω από τον αρχιεκπαιδευτή Παπαμιχαήλ της Εγνατία aviation). Σπεύδουν πεζοπόροι διασώστες στο σημείο. ΡΕΠΟΡΤΑΖ:EPIRUSPOST•ΣΕΛΙΔΑ 4» Óôï « ìéêñïóêüðéï» ôçò ÊÅÄÅ ï íÝïò åêëïãéêüò íüìïò ôçò Áõôïäéïßêçóçò 3» Äå öôÜíïõí ôá üâïëá ãéá ôç ìåôáöïñÜ ôùí óêïõðéäéþí, ãñÜöåé ï ÍåñÜíôæçò 9» Ç Ìåñüðç åðéäåéêíýåé ôïõò Üèëïõò ôùí óõíåñãåßùí êáèçìåñéíüôçôáò 8»
Πρωτοσέλιδο Ενημέρωση:
Recognized text:
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
- «Θα σταματήσουμε αυτό το έγκλημα» - Πανό στην πόλη από το κίνημα του Ερημίτη (photos)
«Είμαστε εδώ και θα σταματήσουμε αυτό το έγκλημα» εκφράζουν κάτοικοι της Κέρκυρας που οραματίζονται ένα νησί βιώσιμο για όλους και κυρίως για τις επόμενες γενιές. - Γιατί ακυρώθηκαν ραντεβού για εμβολιασμό, την Παρασκευή, στο Κ.Υ. Αγ. Μάρκου
Μια μικρή Οδύσσεια στα προγραμματισμένα ραντεβού και ένα μυστήριο να καλύπτει τον κακό προγραμματισμό. Και δεν είναι η πρώτη φορά, λέει η Πυροσβεστική! - Θεσπρωτία και Λευκάδα στις κόκκινες περιοχές, όπου παραμένει η Κεφαλονιά
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την αποψινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ποιες νέες περιοχές μπαίνουν σε καθεστώς lockdown. - «Ζεματάνε» οι τιμές στο ξενοδοχείο καραντίνας του Ηνωμένου Βασιλείου
Δέκα ημέρες μετά το άνοιγμα του "ξενοδοχείου καραντίνας" στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι πρώτοι ταξιδιώτες φεύγουν από το Radisson Blu κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow. Βρετανοί και Ιρλανδοί υπήκοοι που φθάνουν - Κέρκυρα - Πορεία αλληλεγγύης για τον Δ. Κουφοντίνα (video)
ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγκέντρωση συμπαράστασης έκανε στην Ανουντσιάτα το απόγευμα της Παρασκευής η Επιτροπή αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δ. Κουφοντίνα.