Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
Υπαιθρος
Η εντατικοποίηση τns αγροτικής
δραστηριότητas και η κλιματική
αλλαγή οδη γούν σε ελεύθερη
πτση τη βιοποικιλότητα
των εντόμων.
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ. 4 7
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 | ΕΤΟΣ 60 1 AP. ΦΥΛΛΟΥ 273 | contact@ypaith ros.gr ! ISSN: 2459-3206 | Τιμή : Ε2
gaiasense 1, το κατεΒάζειs. . και σ'ανεβάζει!
gaiasense
by NEUROPUBLIC
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ
ΒΑMΒAΚΙ
Προαγορές σύσπορου
σε κλειδωμένη τιμή
φέρνει η νέα σεζόν
Πs θα μοιράζεται:
το έτos γα τα νέσ
Πράσινα μέφα.
ΣΕΑ. 37
Μοντέλο Βορίδην
να Εσωτερική Σύγλιση
και κορωνοηληρωμέ,
ακολούθεί 0 Λβανός.
NEUROPUBLIC
ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ
information Systems & Τochnotogies
Σε εξέλιξη η ανάρτηση
Τ θα πρέπει να προσέξουν οι αγρότεs
Η απάντηση τns εταιρείαs
για τα όσα συμβαίνουν
στον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΣΕΛ. 15
ΣΕΛ. 3
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Ολοκληρνονται
οι συγκομιδές
Οι εγχριοι τυποποιπτές
διαμορφνουν ζάτηση και τιμές
ΟΡΘΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
ΣΕΛ. 28-29
ΣΕΛ. -9
Χειμερινά κλαδέματα
στα ακρόδρυα
Η κλιματική αλλαγή έβαλε στον <πάγον
την εμπλοκή ιδιωτν στον ΕΛΓΑ
Τέλη του μήνα η εξόφληση για 

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • CEMA: Μείωση στις ταξινομήσεις των τρακτέρ στην Ευρώπη το 2023
  Χαμηλότερες κατά 4,9% ήταν οι ταξινομήσεις των γεωργικών ελκυστήρων το 2023 σε σύγκριση με το 2022, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Γεωργικών Μηχανημάτων (CEMA). Πιο αναλυτικά, ο αριθμός των μηχανημάτων που ταξινομήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του έτους ήταν οριακά χαμηλότερος από ό,τι την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, αλλά […] The post CEMA: Μείωση στις ταξινομήσεις των τρακτέρ στην Ευρώπη το 2023 appeared first on ypaithros.gr.
 • ΟΠΕΚΕΠΕ: Τη Δευτέρα 20/5 στη Βουλή η απάντηση του ΥΠΑΑΤ σε ερώτηση της Θεοδώρας Τζάκρη
  Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση που είχε καταθέσει στις 13/05 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεοδώρα Τζάκρη και η οποία εστιάζει στο γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά ο ΟΠΕΚΕΠΕ βρίσκεται υπό επιτήρηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Συγκεκριμένα, η βουλευτής Πέλλας και Γραμματέας της […] The post ΟΠΕΚΕΠΕ: Τη Δευτέρα 20/5 στη Βουλή η απάντηση του ΥΠΑΑΤ σε ερώτηση της Θεοδώρας Τζάκρη appeared first on ypaithros.gr.
 • «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία – Επιμορφωτικό εργαστήριο στην Καρδίτσα
  Με  επιτυχία συνεχίζεται η Δράση «Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία» η οποία υλοποιείται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά. Ενδεικτικά, τον Απρίλιο πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα, με μεγάλη συμμετοχή, το πρόγραμμα κατάρτισης «Φυσικές καταστροφές: Προφύλαξη και αναπλήρωση του μελισσοκομικού κεφαλαίου» που αποτελεί μέρος της ανωτέρω Δράσης. Το επιμορφωτικό εργαστήριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΕΛΓΟ […] The post «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία – Επιμορφωτικό εργαστήριο στην Καρδίτσα appeared first
 • Ημερίδα στο ΠΑΔΑ για την περιβαλλοντική διάσταση των βιολογικών τροφίμων
  Ημερίδα, με θέμα «Βιολογικά Τρόφιμα. Η περιβαλλοντική διάσταση της Ασφάλειας και της Υγιεινής των Τροφίμων ως σύστοιχο αντικείμενο της Δημόσιας Υγείας», θα πραγματοποιηθεί στις 24/05/2024 και ώρα 16:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Περικλής Λύτρας» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) στο Αιγάλεω (Αγίου Σπυρίδωνος 28, Αιγάλεω 122 43). Συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ, ο Οργανισμός Ελέγχου […] The post Ημερίδα στο ΠΑΔΑ για την περιβαλλοντική διάσταση των βιολογικών τροφίμων appeared first on ypaithros.gr.
 • Κ. Χατζηδάκης: Ναι σε Ταμείο Ανάκαμψης ΙΙ για να στηριχθούν οι πράσινες πολιτικές
  Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης υπογράμμισε στο Ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες ότι λέει «ναι» στην Πράσινη Συμφωνία και στην πράσινη μετάβαση, αλλά με την αντίστοιχη χρηματοοικονομική στήριξη. «Δεν βλέπω καλύτερο τρόπο στήριξης των δημόσιων πολιτικών από τη συνέχιση μετά το 2026, με […] The post Κ. Χατζηδάκης: Ναι σε Ταμείο Ανάκαμψης ΙΙ για να στηριχθούν οι πράσινες πολιτικές appeared first on ypaithros.gr.