Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΚΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15416 Ιδρυτής: Ιωάννηns ΚόκκινOs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 www.proinanea.gr 60,50
Νέεs υποσχέσειs για μεταφορά του
Κλειστού τns Ειφασκίαs
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Χωρίs λιτανεία ο εορτασμός
του Πολιούχου
Σήμερα οι αποφάσεις για
το άνοιγμα τns αγορά
Σελ. 8
Σειρά επαφν περιφερειάρχη και δημάρχου στηv Αθήνα
Σελ. 16
Σελ. 4
Αυξημένα τα τουριστικά
μεγέθη στnν Ή πειρο
την περίοδο 2017-2019
Περισσότεροι αλλά Πιο
αφτωχοίν
Οι επισκέπτεςs
Σελ. 3
Περιπολίεs στα ΑΕΙ και ελεγχόμενη είσοδοs
Κινητοποιήσειs φοιτητν και στα Γιάννενα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
ΥΓΕΙΑ
Εισαγωγή στα ΑΕΙ με
ελάχιστη βάση το 8, 5
Καραντίνα με άγχ0s και
διατροφικές διαταραχέs
Σελ. 9
Σελ. 7.
Σελ. 5

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Σήμερα η πανηγυρική εκδήλωση για τα «Ελευθέρια»
  Με λαμπρότητα και ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα εορτάσουν τα Γιάννενα τα Ελευθέριά τους. Στις εκδηλώσεις θα παραστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου. Η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον υπουργό Νίκο Δένδια. Το πρόγραμμα είναι: – Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 09.30: Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Στρατηγείο του πολέμου 1912-13, Χάνι Εμίν Αγά 11.00: Επιμνημόσυνη […] The post Σήμερα η πανηγυρική εκδήλωση για τα «Ελευθέρια» first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Τελευταία «ζαριά» για το Πάρκο Τεχνολογίας με Σύμβαση Παραχώρησης
  Με μία απόφαση που ήδη προκαλεί αντιδράσεις, αλλά θα συζητηθεί σε κάθε περίπτωση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Περιφέρεια Ηπείρου επιχειρεί να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε – κυρίως λόγω δικών της λαθών – το ζήτημα του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, ιδιαίτερα δε μετά την απένταξή του από το Ταμείο Ανάκαμψης. Παρότι όμως […] The post Τελευταία «ζαριά» για το Πάρκο Τεχνολογίας με Σύμβαση Παραχώρησης first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Πρώτο αρνητικό «μήνυμα» από Καχριμάνη για την τροποποίηση στο μεγάλο δακτύλιο
  Ένα πρώτο μήνυμα ότι η διαδικασία που έχει επιλέξει ο δήμος Ιωαννιτών και η οποία ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες από τη Δημοτική Επιτροπή, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο έργο ολοκλήρωσης του μεγάλου δακτυλίου, δεν πρόκειται να βρει, εύκολα τουλάχιστον, θετική αποδοχή και χρηματοδότηση από τη Διαχειριστική Αρχή, έστειλε ο περιφερειάρχης Ηπείρου στη […] The post Πρώτο αρνητικό «μήνυμα» από Καχριμάνη για την τροποποίηση στο μεγάλο δακτύλιο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Νέα Διοικητικά Συμβούλια σε Θέατρο, Ραδιόφωνο και ΔΗΑΝΕΤΑΙ
  Στον ορισμό των αιρετών αλλά και των πολιτών που θα συμμετέχουν στα διοικητικά συμβούλια της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων», της «Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων Ιωαννίνων», καθώς και του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου, ειδικού σκοπού, με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης Ενημέρωσης Ιωαννίνων» προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Πιο αναλυτικά, […] The post Νέα Διοικητικά Συμβούλια σε Θέατρο, Ραδιόφωνο και ΔΗΑΝΕΤΑΙ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Δωδωναία Εκπαιδευτήρια: Οι διπλωμάτες μαθητές από τα Ιωάννινα στον… ΟΗΕ!
  Το μοναδικό σχολείο από την περιοχή της Ηπείρου που ολοκλήρωσε και φέτος με εξαιρετική επιτυχία τη συμμετοχή του στο τριήμερο συνέδριο MUN 2024 (αναπαράσταση μιας Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε με αντιπροσωπείες των κρατών-μελών, από εφήβους όλων των εθνικοτήτων). Η παρουσία των νεαρών Δωδωναίων μαθητών/διπλωματών ήταν εξαιρετική, αφού διακρίθηκαν τόσο για το δυναμισμό, όσο και για […] The post Δωδωναία Εκπαιδευτήρια: Οι διπλωμάτες μαθητές από τα Ιωάννινα στον… ΟΗΕ! first appeared on Πρωινά Νέα.