Επόμενη μέρα Next

Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Ημερίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας για τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία, την Παρασκευή 7/10
  Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εισήλθε πλέον η Ημερίδα που διοργανώνει για σήμερα Παρασκευή (7 Οκτωβρίου) στο Αίγιο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Ρόλος των Αγροδιατροφικών Προϊόντων για την Τοπική Οικονομία» και η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ανάδειξης του πρωτογενούς τομέα σε βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας, […] The post Ημερίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας για τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία, την Παρασκευή 7/10 appeared first on ypaithros.gr.
 • Εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου στις 21/10 στο πλαίσιο της Agrotica 2022
  To Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο στο πλαίσιο της Agrotica 2022 διοργανώνει, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 την εκδήλωση με τίτλο: «ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ – 90 Χρόνια Προσφοράς στη Γεωργία». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν θέματα που […] The post Εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου στις 21/10 στο πλαίσιο της Agrotica 2022 appeared first on ypaithros.gr.
 • ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε σήμερα 7 Οκτωβρίου η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
  Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι σήμερα 7 Οκτωβρίου άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού –  προκειμένου οι δικαιούχοι  που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2022 να υποβάλουν  και να ξεκινήσει η διαδικασία της καταβολής της 5ης δόσης. Οι δικαιούχοι του Επιδόματος μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση […] The post ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε σήμερα 7 Οκτωβρίου η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού appeared first on ypaithros.gr.
 • Αιωνόβια ελαιόδεντρα θα υποδέχονται τον κόσμο στο νέο διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου
  Ένας νέος κύκλος ζωής θα ανοίξει για περισσότερα από 30 αιωνόβια ελαιόδεντρα τα οποία, αντί να θυσιαστούν στο “βωμό” του υπό κατασκευή συνδετήριου δρόμου του νέου διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι, θα κοσμήσουν διάφορα σημεία στο Ηράκλειο, το Αρκαλοχώρι, ακόμη και τον ίδιο το νέο αερολιμένα, όπου θα “υποδέχονται” τους επιβάτες, ξένους και Έλληνες, που […] The post Αιωνόβια ελαιόδεντρα θα υποδέχονται τον κόσμο στο νέο διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου appeared first on ypaithros.gr.
 • Θετική η χρονιά για τον μεσσηνιακό οίνο
  Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τρύγος στη Μεσσηνία, περιοχή με παραδοσιακά πολλές ποικιλίες οίνων. Από τις ελληνικές κυριαρχούν ο Ροδίτης, το Φιλέρι, το Ασύρτικο και τα ερυθρά Φωκιανό, Αγιωργίτικο. Παράλληλα, οι αμπελουργοί έχουν στραφεί και στα κοσμοπολίτικα σταφύλια: Chardonnay, Ugni Blanc, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Grenache Rouge, Merlot, Carignan, τα οποία και καλύπτουν το μεγαλύτερο τμήμα […] The post Θετική η χρονιά για τον μεσσηνιακό οίνο appeared first on ypaithros.gr.