Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΕΕ: «Σιγή ιχθύος» για την επισιτιστική ασφάλεια
  Παρά τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν η αγροδιατροφή και οι καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένων της αύξησης των τιμών της ενέργειας και των διαταραχών των εμπορικών ροών, η επισιτιστική ασφάλεια δεν ήταν μεταξύ των σημαινόντων ζητημάτων που κάλυψε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κατά την εκφώνηση της ετήσιας ομιλίας της για την Κατάσταση της […] The post ΕΕ: «Σιγή ιχθύος» για την επισιτιστική ασφάλεια appeared first on ypaithros.gr.
 • Ζημιές λόγω καιρού στο φασόλι Νευροκοπίου
  Πολλαπλές προκλήσεις αντιμετωπίζουν φέτος οι παραγωγοί φασολιών στο Νευροκόπι. Η συγκομιδή στις παραδοσιακές ποικιλίες βέργα, πλακέ και γίγαντες δεν ξεκίνησε ακόμη και δείχνει να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Όσοι καλλιεργούν καθιστές ποικιλίες όμως, όπως τα Νόρτε, έχουν προβλήματα. «Έπρεπε να συγκομίσουμε γύρω στις 20 Αυγούστου, αλλά άρχισαν οι βροχές, οι οποίες υποβάθμισαν το προϊόν. Σε […] The post Ζημιές λόγω καιρού στο φασόλι Νευροκοπίου appeared first on ypaithros.gr.
 • Αντιθέσεις: Παρακολουθήσεις
  Με όρους θεάματος προσεγγίζει η αντιπολίτευση τις παρακολουθήσεις Kυβέρνηση που λειτουργεί ως μαφία δεν είναι κυβέρνηση Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Μπορεί οι επισυνδέσεις δημοσιογράφων και του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, να αποδείχθηκαν τελικά καθόλα νόμιμες, δεν παύουν όμως να συνιστούν ένα σοβαρό πολιτικό παράπτωμα, για το οποίο τιμωρήθηκαν οι καθ’ ύλην […] The post Αντιθέσεις: Παρακολουθήσεις appeared first on ypaithros.gr.
 • Η ανάγκη για αναθεώρηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα προϊόντα λίπανσης
  O Κανονισμός ΕΚ 2003/2003, που ίσχυε έως την 15/07/2022, είχε συμβάλει καθοριστικά στην άρση των φραγμών στο εμπόριο λιπασμάτων εντός της ΕΕ και είχε αποφέρει οικονομικά οφέλη, όμως υστερούσε σημαντικά στην αποτελεσματικότητά του, όσον αφορά την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος. Το πεδίο εφαρμογής, επίσης, περιλάμβανε κυρίως τα ανόργανα λιπάσματα, αφήνοντας εκτός ευρωπαϊκού κανονιστικού […] The post Η ανάγκη για αναθεώρηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα προϊόντα λίπανσης appeared first on ypaithros.gr.
 • 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών: Εμβληματική η παρουσία της ΠΕΝΑ στη Βόρεια Εύβοια
  Με επιτυχία και σημαντικά συμπεράσματα ολοκληρώθηκε το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) που φέτος, για συμβολικούς λόγους, πραγματοποιήθηκε στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια, από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Με βασικό στόχο τη σωστή ενημέρωση και τις κατευθύνσεις που θα πρέπει να πάρουν οι νέοι αγρότες στη χώρα μας, η θεματολογία […] The post 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών: Εμβληματική η παρουσία της ΠΕΝΑ στη Βόρεια Εύβοια appeared first on ypaithros.gr.