Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Λένε όχι στο καθηκοντολόγιο νοσηλευτή
  Μικρός ήταν ο αριθμός των εργαζόμενων του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το καθηκοντολόγιο. The post Λένε όχι στο καθηκοντολόγιο νοσηλευτή first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Οι επιταγές βιβλίων αυξάνουν την κίνηση
  Ο Γιώργος Νταλαμάγκας, ιδιοκτήτης ενός εκ των πιο μεγάλων βιβλιοπωλείων της πόλης υπογράμμισε την σημασία του συγκεκριμένου προγράμματος The post Οι επιταγές βιβλίων αυξάνουν την κίνηση first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Δύο νέα προγράμματα από τη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη
  Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με αφηγήσεις, διαδικτυακές δραστηριότητες και παιχνίδια. The post Δύο νέα προγράμματα από τη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μείζονος σημασίας η κοινωνική ένταξη προσφύγων και μεταναστών
  Οι πρώτες εκατοντάδες πρόσφυγες έξι χρόνια μετά το 2016, έφτασαν στην περιοχή των Ιωαννίνων και ήταν αναγκασμένοι να διαμείνουν σε άθλιες συνθήκες The post Μείζονος σημασίας η κοινωνική ένταξη προσφύγων και μεταναστών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Προωθείται η τουριστική ποικιλία της Ηπείρου
  Την προσπάθεια για την ενίσχυση της ταυτότητας της πόλης συνεχίζει ο Δήμος Ιωαννιτών, με σκοπό να αυξηθεί η επισκεψιμότητα και να στηριχθεί η τοπική οικονομία. The post Προωθείται η τουριστική ποικιλία της Ηπείρου first appeared on Πρωινά Νέα.