Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Τιμές που θα παρακολουθούν τις αυξήσεις σε ΔΕΗ και λιπάσματα ζητούν οι παραγωγοί Ναβαλίνας
  Ένα βήμα πριν από το μάζεμα είναι πλέον η Ναβαλίνα, τόσο στην Αργολίδα, όσο και στη Λακωνία όπου βέβαια ακόμα ασχολούνται με το Βαλέντσια και την προώθησή του στις αγορές. Στην Αργολίδα όλα δείχνουν ότι η συγκομιδή θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτώβρη για μια παραγωγή που θα είναι μειωμένη κατά 20%, αλλά θα χαίρει πολύ […] The post Τιμές που θα παρακολουθούν τις αυξήσεις σε ΔΕΗ και λιπάσματα ζητούν οι παραγωγοί Ναβαλίνας appeared first on ypaithros.gr.
 • Αντιθέσεις: Σταθερότητα
  Ο παγκόσμιος χειμώνας απαιτεί σταθερότητα Σταθερότητα ναι, αλλά πώς με τις πολιτικές Μητσοτάκη; Ένας από τους πιο δύσκολους χειμώνες τις τελευταίες δεκαετίες θα είναι αυτός που έρχεται. Δεν είναι τυχαίο, ούτε κάποιου είδους προεκλογικό τρικ, ότι ο Κ. Μητσοτάκης προειδοποίησε χωρίς μισόλογα τους Έλληνες, όπως εξάλλου έκαναν και όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης στις χώρες […] The post Αντιθέσεις: Σταθερότητα appeared first on ypaithros.gr.
 • ΟΣΔΕ 2022: Τώρα ζητάνε και τα ρέστα
  Τον λογαριασμό για υπηρεσίες που δεν παρείχε στο πλαίσιο του ΟΣΔΕ 2022 ζητά από τα συμβαλλόμενα ΚΥΔ η εταιρεία COGNITERA A.E., όπως καταγγέλλουν στην «ΥΧ» ΚΥΔ που καλούνται έως το τέλος του μήνα να καταβάλουν χρηματικό ποσό με βάση το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών που έλαβαν. Όπως τονίζουν, εκτός από τις «ανύπαρκτες υπηρεσίες», η εφαρμογή από […] The post ΟΣΔΕ 2022: Τώρα ζητάνε και τα ρέστα appeared first on ypaithros.gr.
 • Τι και πότε θα πάρουν οι αγρότες για τα 250.000 μικρά φωτοβολταϊκά
  Mετά τις πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για 250.000 μικρά φωτοβολταϊκά και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΥΧ», μέσα στις προσεχείς ημέρες το ΥΠΕΝ θα προβεί σε ανακοινώσεις, κατά τις οποίες θα δοθούν διευκρινίσεις για το πρόγραμμα που θα επιδοτεί τους δικαιούχους (μεταξύ αυτών γεωργούς, κτηνοτρόφους και αγροτικά νοικοκυριά) για εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών έργων […] The post Τι και πότε θα πάρουν οι αγρότες για τα 250.000 μικρά φωτοβολταϊκά appeared first on ypaithros.gr.
 • ΕΕ: «Σιγή ιχθύος» για την επισιτιστική ασφάλεια
  Παρά τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν η αγροδιατροφή και οι καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένων της αύξησης των τιμών της ενέργειας και των διαταραχών των εμπορικών ροών, η επισιτιστική ασφάλεια δεν ήταν μεταξύ των σημαινόντων ζητημάτων που κάλυψε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κατά την εκφώνηση της ετήσιας ομιλίας της για την Κατάσταση της […] The post ΕΕ: «Σιγή ιχθύος» για την επισιτιστική ασφάλεια appeared first on ypaithros.gr.