Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΡΩΙΝΑ ΝΙΑ
Αρ. φύλλου 15372 Ιδρυτής: Ιωάννns Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 www.proinanea.gr e0,50
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ανάγκη για άμεση ενίσχυση
του συστήματοs υγείαs
Περιοδεία του Α. Τσίπρα σε ΓΝΙ, Πανεπιστή μιο και Επιμελητήριο
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Νέα κλοπή στη λαϊκή
Δεκάδεs τεστ σε
tns Αγίαs Μαρίναs
εργαζόμενοUs
Σελ. 8
Σελ. 5
Σελ. 3,4
Βαρύτητα στιs ΜΕΘ
Σελ. 9
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Αντιδρούν στα μέτρα οι κυνηγοί
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Ποια προϊόντα φεύγουν
από τα ράφια τοus
Ανοιχτοί δίαυλοι
Ζητούν άρση τns απαγόρευσηns άσκησηs θήραs κατά το lockdow
για σύμπλευση
Σελ. 7
Σελ. 5
Σελ. 14

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για τηλεφωνικές απάτες
    Ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και απάτες κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσες και σε απόπειρα. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, ο ημεδαπός αποτελούσε μέλος εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη συστηματική τέλεση τηλεφωνικών απατών. […] The post Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για τηλεφωνικές απάτες first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Στην επόμενη φάση οι εργασίες στο διατηρητέο της Μουλαϊμίδου
    Στο χώρο θα ανεγερθεί ένα κατάλυμα 12 δωματίων με το νοσοκομείο Χατζηκώστα να έχει υπογράψει τη σύμβαση The post Στην επόμενη φάση οι εργασίες στο διατηρητέο της Μουλαϊμίδου first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Βλέπει προβλήματα στις προτάσεις για την πυροπροστασία
    Ενστάσεις καταθέτει το ΤΕΕ Ηπείρου για την υπουργική απόφαση και το πως επηρεάζει τους Δήμους της Ηπείρου The post Βλέπει προβλήματα στις προτάσεις για την πυροπροστασία first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Αναβολή μέχρι νεωτέρας στις εκλογές του ΦοΔΣΑ
    Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που άσκησε αυτεπάγγελτο έλεγχο μετά την ένσταση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα – Νέα Εποχή» Ιωάν. Αϊβατίδης, οδήγησε στην αναβολή μέχρι νεωτέρας της εκλογικής διαδικασίας για τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, ανατρέποντας το σύνολο της διαδικασίας εκλογής αντιπροσώπων στο δήμο Ιωανννιτών, ενδεχομένως όμως και […] The post Αναβολή μέχρι νεωτέρας στις εκλογές του ΦοΔΣΑ first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Η υπομονή είναι αρετή αλλά όχι για πολύ ακόμη…
    Η πιθανή αλλαγή διοίκησης θα δώσει το έναυσμα της νέας σεζόν για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που επιστρέφει στη SL2 Ελάχιστοι, ίσως μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού που πίστευαν ότι ο ΠΑΣ είχε ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, βρέθηκαν στις κερκίδες στους «Ζωσιμάδες» το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην οποία «σφραγίστηκε» η επιστροφή […] The post Η υπομονή είναι αρετή αλλά όχι για πολύ ακόμη… first appeared on Πρωινά Νέα.