Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΕΜΠΤΗ

22

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2020

Χρόνος 19ος / Αριθµ. φύλλου 5564

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ «ΠΕ∆ΙΟ ∆ΡΑΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟ» ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΙΟ

«Σήκωσαν» 10.000 € από δύο Πατρινούς!
Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ... ΚΟΣΟΒΟ
ΑΠΟ ΕΛΛΑ∆Α-ΚΥΠΡΟ-ΑΙΓΥΠΤΟ

Tριπλό µήνυµα
στην Τουρκία
ΣΕΛ. 11

ΤΕΛΟΣ Η ALPHA BANK
ΑΠΟ ΤΗ ∆ΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ

Πλήγµα
για την τοπική
οικονοµία
ΣΕΛ. 9

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΑ Α∆ΕΣΠΟΤΑ

«Εξαφάνισαν»
τα σπιτάκια
ΣΕΛ. 8

ΓΡΙΦΟΣ Η ΜΕΤΑΚΛΗΣΗ ΑΛΛΟ∆ΑΠΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Tα «ξένα χέρια»
προκαλούν φόβο!
∆ΥΤΙΚΗ
ΕΛΛΑ∆Α:
ΠΟΛΛΑ ΤΑ
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ
ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝ∆ΗΜΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ
ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

ΣΕΛ. 19-25

ΣΕΛ. 3

ΣΟΚ ΚΑΙ ∆ΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ (865)

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 88-72 ΤΗ ΝΑΝΤΕΡ

Ξέσπασε στο
2ο ηµίχρονο

ΕΠΣΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΣΕΛ. 7

Επιστρέφει
ο εφιάλτης
των σκληρών
µέτρων
- ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
- ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΕ∆Ο ΚΙΝ∆ΥΝΟΥ ΑΛΛΕΣ 4 ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΧΑΡ∆ΑΛΙΑΣ:
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΘΑ
ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΧΑΪΑ:
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ 10
ΝΕΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ 19
ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

ΣΕΛ. 4-5



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι «Σπαρτιάτες» – Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
    Μπλόκο στο κόμμα των Σπαρτιατών από τον Άρειο Πάγο. Το Α1 Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου με απόφαση του αποφάσισε να μην ανακηρύξει το κόμμα των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι Σπαρτιάτες μένουν εκτός της κούρσας των Ευρωεκλογών. Τριάντα ένα κόμματα από τα συνολικά 46 θα διεκδικήσουν την ψήφο […] Το άρθρο Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι «Σπαρτιάτες» – Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Φλέσσα: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί – Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ
    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Βίκυς Φλέσσα, που ανέφερε ότι για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών ότι «τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί». Ταυτόχρονα αναφερόμενη και στην τραγωδία που συντελέστηκε στις φονικές πυρκαγιές του 2018 στην Αττική υπογράμμισε ότι «και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες […] Το άρθρο Φλέσσα: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί – Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η Ζ. Τσιριγώτη στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.
    Στην Πάτρα βρέθηκε χθες η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ενημερώθηκε από στελέχη και συνδικαλιστές για τις ανάγκες της περιοχής και εξέφρασε τη βούλησή της να στηρίξει τα αιτήματα των ένστολων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε για το έργο του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας που λειτουργεί στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα […] Το άρθρο Η Ζ. Τσιριγώτη στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Έκλεισε οριστικά την πόρτα
    Εν μέσω έντονης αντιπαράθεσης – κυρίως στο χώρο το ΠΑΣΟΚ – το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας απέρριψε για τρίτη φορά κάθε είδους διεκδίκηση σε σχέση με το νέο δικαστικό χάρτη που θα ζημιώσει τον όγκο των υποθέσεων του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων. Η διεκδίκηση των κ.κ. Σπηλιόπουλου και Μπέσκου (ΦΩΤ.) να περάσει ψήφισμα υπέρ της αλλαγής της χωρικής […] Το άρθρο Έκλεισε οριστικά την πόρτα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Νευραλγικό το έργο του Συμπαραστάτη
    Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης είναι ένας σπουδαίος θεσμός καθώς η άμεση και καθημερινή εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα στην Περιφέρεια. Στη συνάντηση με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη στη Δυτική Ελλάδα, Γιώργο Τελώνη, ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, εξέφρασε την στήριξή του στο νευραλγικό έργο που έχει αναλάβει. Στόχος είναι οι υποθέσεις που απασχολούν […] Το άρθρο Νευραλγικό το έργο του Συμπαραστάτη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.