Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
TΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15335 Ιδρυτής: Ιωάννns Κόκκινos ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 www.proinanea.gr e0,50
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ζητούν απευθείαs χρηματοδότηnση
οι τοπικές επιχειρήσειs
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Δίμην0s σχεδιασμόs υπό
τη σκιά τns Πανδημίαs
Χρήσιμα συμπεράσματα
από τα φιλικά
42,5 εκατ. ευρ στο ΕΠΑΝΕΚ από το Ε.Π. τns Ηπείρου
Σελ. 2
Σελ. 5
Σελ. 14
Αλματαστην ηλεκτρονική
διακυβέρνηση
Σελ. 3
ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ
ΗΠΕΙΡΟΣ
αΠρόβα τζενεράλεν για την
επιστροφή στην κανονικότητα
Περιορισμένο
το δεύτερο
Πακέτο
Στο 16,6%η ανεργία
το δεύτερο τρίμηνο
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
μέτρων του
Δήμου
Αναμένονται μεισεις
σε ανταποδοτικά τέλn
Σελ. 15
Σελ. 5
> Σελ. 11

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ -Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα
  Τρία νέα εκπαιδευτικά για μαθητές-τριες προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού και Γυμασίου σχεδίασε για τη σχολική χρονιά 2023-24 η «Βιβλιοθήκη Γνώσης και Συναισθημάτων» The post ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ -Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Τα Γιάννενα υποδέχονται την Τιμία Ζώνη
  Τα Γιάννενα -και συγκεκριμένα ο ναός του Αγίου Παϊσίου στην Κιάφα- θα υποδεχθούν την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου. The post Τα Γιάννενα υποδέχονται την Τιμία Ζώνη first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Ακρίβεια, πολιτική προστασία και κράτος δικαίου στο επίκεντρο
  Ακρίβεια, πολιτική προστασία και κράτος δικαίου τέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής που άσκησε η πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη. The post Ακρίβεια, πολιτική προστασία και κράτος δικαίου στο επίκεντρο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Σεραφείμ Λώλας – Η ουσία της δημοκρατίας είναι η συνεισφορά στα κοινά
  Συνέντευξη με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΠΑΣ Ο κ. Σεραφείμ Λώλας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Αξιοβιώτη Ανάπτυξη Ηπείρου», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα με καταγωγή από την Ελεούσα και τη Φούρκα Ιωαννίνων. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γεωργούλα, καθηγήτρια […] The post Σεραφείμ Λώλας – Η ουσία της δημοκρατίας είναι η συνεισφορά στα κοινά first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ -Συνάντηση με κατοίκους στα Καρδαμίτσια για το Δήμαρχο
  Με κατοίκους στα Καρδαμίτσια, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων The post ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ -Συνάντηση με κατοίκους στα Καρδαμίτσια για το Δήμαρχο first appeared on Πρωινά Νέα.