Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΑΒΒΑΤΟ

18

ΙΟΥΛΙΟΥ
2020

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 19ος / Αριθµ. φύλλου 5483

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

28 ΝΕΑ, 16 ΤΑ «ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟ∆Υ

Υποχρεωτική
από σήµερα
η µάσκα στα
super market

Θετικά κρούσµατα
σε επτά περιοχές
n ΠΑΤΡΑ: ΕΝΑ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ
n ΤΣΙΟ∆ΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ: ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΥΓΙΣΕ

ΣΕΛ. 3

ΣΕΛ. 2-3

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΤΟ ΣΧΕ∆ΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ

Η επιδότηση
στα
στεγαστικά

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΕΦΥΡΑ»
ΣΕΛ. 11

Ιερόσυλοι

έκλεψαν το λείψανο
ΠΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ
ΤΗΝ ΕΙ∆ΙΚΗ
ΘΗΚΗ ΟΠΟΥ
ΦΥΛΑΣΣΟΤΑΝ ΚΑΙ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

ΖΗΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Παράταση
για τις
φορολογικές
ΣΕΛ. 10

Φωτογραφία
από Nafpaktianews
ΣΕΛ. 5

ΣΤΗ ΣΥΝΟ∆Ο ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

Καταδίκη
για τον πρώην
δήµαρχο
ΣΕΛ. 9

Μαραθώνιες
διαβουλεύσεις
n ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ∆ΗΣ ΕΘΕΣΑΝ

ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΕΛ. 39

ΣΕΛ. 19-24

Ο ΦΑΓΙΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Επιστροφή... «κορυφής»
n ΝΕΠ: ΗΤΤΑ

15-12 ΑΠΟ ΝΗΡΕΑ



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δίκη Πισπιρίγκου: «Άριστη η κλινική εικόνα της Μαλένας – Δεν πιστεύαμε πως πέθανε», κατέθεσαν νοσηλεύτριες
    Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα από τις μαρτυρίες των νοσηλευτριών που κατέθεσαν στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το παιδί, το οποίο έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν με λευχαιμία, σύμφωνα με τις […] Το άρθρο Δίκη Πισπιρίγκου: «Άριστη η κλινική εικόνα της Μαλένας – Δεν πιστεύαμε πως πέθανε», κατέθεσαν νοσηλεύτριες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στο Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ ο Παντελής Ορφανίδης
    Επίσκεψη στο Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ πραγματοποίησε ο διευθυντής του γραφείου του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη, Παντελής Ορφανίδης. Ο κ. Ορφανίδης, ο οποίος παρακολούθησε επίσης την ημερίδα της ΕΣΗΕΠΗΝ «Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης», που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, […] Το άρθρο Στο Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ ο Παντελής Ορφανίδης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό Τετάρτη & Πέμπτη
    Λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται, ότι  αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της περιοχής Ζαρουχλεΐκων που περικλείεται από τις οδούς: Εχίονος – Αμφιδάμαντος – Ευβοίας – Κορωνού.   Μεθαύριο Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. […] Το άρθρο Πάτρα: Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό Τετάρτη & Πέμπτη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας, την Πέμπτη
    Σε ανακοίνωση της “ΓΕΦΥΡΑΣ” αναφέρονται τα εξής: Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με την πραγματοποίηση Λαμπαδηδρομίας, που αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ 14:30 έως 16:00. Η διέλευση των πεζών λαμπαδηδρόμων και της πομπής θα γίνει από το δυτικό κατάστρωμα της Γέφυρας (κατεύθυνση Αντίρριο προς Ρίο). […] Το άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας, την Πέμπτη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σοκαριστικές συνομιλίες μετά τη δολοφονία του αστυνομικού: «Θα σας βρουν όλους κρύους, εμείς σκοτώσαμε μπάτσο»
    Βαρύτατες κατηγορίες για σοβαρά κακουργήματα και πλημμελήματα αποδίδονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος όσων συμμετείχαν στη δράση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών αθλητικής ομάδας, μέλη της οποίας φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη. Ωστόσο, […] Το άρθρο Σοκαριστικές συνομιλίες μετά τη δολοφονία του αστυνομικού: «Θα σας βρουν όλους κρύους, εμείς σκοτώσαμε μπάτσο» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδ