Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
Ιτ.ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15286 Ιδρυτήs: Ιωάννns Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Σάββατο 11, Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 www.proinan ea.gr
ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΙΡΟΥ
Τέλ0s στην αγωνιά των υποψήφιων
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Έτοιμη να αντιμετωπίσει
τιs συνέπει εs tns κρίσns
Περιορισμένες κινήσειS
μέχρι τιs εξελίξειs
Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων
Σελ. 7
Σελ. 3
Σελ. 14
Ψηλά στην ατζέντα
το περιβάλλον
Σελ. 9
Νεοφυείς εΠιχειρήσειs σε. . θερμοκοιτίδα ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ
Ένas φιλόξεν0s χρ0s με σύγχρονο εξοπλισμό στο Πνευματικό Κέντρο Ετοιμο να μπει στον χάρτη
των μαρτυρικν χωριν
ΣΥΡΙΖΑ
Βούτσns και Μπίστns
σε ανοιχτή εκδήλωση
Σελ. 15
Σελ. 11
Σελ. 5

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • «Κοινή Ησυχία» Για Τρεις Μέρες Στα Γιάννενα
  Στις 10,11 και 12 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών The post «Κοινή Ησυχία» Για Τρεις Μέρες Στα Γιάννενα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Κόνιτσα: Χειροπέδες σε «κυνηγούς» μετάλλων
  Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ενός εκ των κατηγορούμενων βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων The post Κόνιτσα: Χειροπέδες σε «κυνηγούς» μετάλλων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • «Σπίτι μου»: Νέο πρόγραμμα στέγασης με χαμηλότοκα δάνεια για νέους
  Ξεκινά το νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου», που θα χορηγεί χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους για τη στήριξη της ιδιοκτησίας και την αύξηση της προσφοράς στέγης. The post «Σπίτι μου»: Νέο πρόγραμμα στέγασης με χαμηλότοκα δάνεια για νέους first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έκτακτο «δώρο» Πάσχα από 250 έως 300 ευρώ
  Σχέδιο έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για το Πάσχα βρίσκεται πλέον στο «τραπέζι» το οποίο αν πραγματοποιηθεί αναμένεται να δώσει «ανάσα» σε εκατομμύρια πολίτες. The post Έκτακτο «δώρο» Πάσχα από 250 έως 300 ευρώ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο
  Χωρίς εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, ανακοινώθηκαν και επισήμως την Κυριακή τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές σε όλη τη χώρα, αν και όχι στο σύνολό τους, αφού από το σύνολο των 400 υποψηφίων, ανακοινώθηκαν οι 350, ποσοστό 82%. Στην Ήπειρο πάντως τα ψηφοδέλτια είναι ολοκληρωμένα και δεν περιλαμβάνουν εκπλήξεις ούτε στα Γιάννενα, ούτε […] The post Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο first appeared on Πρωινά Νέα.