Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΜΠΕΗ ΧΑΜAM
Χωρίs φρένα ο ρυθμός
ε του Coνid-19 στα Σκόπια
Επαγγελματίεs και
κάτοκοι ζητούν
να φωτσεί και να
Τρέμουν οι βορειοελλαδτεs στην ιδέα τns μετάβασns στιs αγορές
και στα Καζίνο στη Γευγελή εφόσον ανοίξουν τασύνορα
αναδειχθεί
Σλ. η περιοχή
20 Ιουνίου 2020 | karfitsa.gr | paraskhnio.gr | toxrima.gr | backstage 24.gr
ΚΕ sa
FREE PRESS
Σελ. 8-9
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Λύση με ην
Η ΣΑΒ ΒAΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘ Ε ΙΑ ΤΗΣ ΜΑKΕ Δ ΙΑΣ εέκταση στο A
Πύλns Αξού
Σελ. 18-19
ΛΙΣΑΒΛΑΡΙΔΗΣ
Δεν είμαστε
ανίσχυροι, ούτε
χωρs συμμοίes
Σελ. 6-7
.ΚΕΦΑΛΟΠΑΝΝΗΣ
σε ονειρκή
φαντασωση
Ερευνούν κύκλωμα
Πορνογραφίas ανηfiίκων
Σελ. 4-5
Σοκάρουν τα πορίσματα για το μαρτύριο τns 10χρονns Που θεωρείται αλυσίδα
στην υπόθεση μετά την αποκάλυψη τns Karfitsa ότι είχαν χορηγηθεί μέχρι και
ναρκωτικάστο παιδί Γνωστοί και άγνωστοι στο μικροσκόπιο των αρχν .
ΤΟΥΡΚΑ
Eκβιασμός
σε άδεια-από
Πετρέλαιο16-17 οκόπεδα
Σελ. 14-15

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Η όχι τυχαία δυσαρέσκεια Μητσοτάκη και ο μονίμως… δεύτερος Τσίπρας
  Η δυσαρέσκεια Μητσοτάκη για τους τραπεζίτες δεν ήρθε τυχαία, μου λένε κυβερνητικές πηγές. Είχε ενημερωθεί πριν από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα που ήταν παρών στις συναντήσεις που είχε με τους τραπεζίτες, όπου τους ζήτησε συγκεκριμένες θέσεις, μεταξύ άλλων, μείωση των προμηθειών στις συναλλαγές, αύξηση επιτοκίων καταθέσεων αλλά κυρίως ρυθμίσεις στα δάνεια των πελατών. […] Το άρθρο Η όχι τυχαία δυσαρέσκεια Μητσοτάκη και ο μονίμως… δεύτερος Τσίπρας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Δ. Ρίχτερ: Σημαντική αύξηση των εμφραγμάτων ύστερα από μία μεγάλη σεισμική δόνηση
  Μεγάλη αύξηση των εμφραγμάτων τις πρώτες τέσσερις ημέρες ύστερα από μία μεγάλη σεισμική δόνηση παρατηρείται διαχρονικά, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στο Πρακτορείο FM και στην εκπομπή της Τάνιας Η. Μαντουβάλου «104,9 ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ» ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ) Δημήτρης Ρίχτερ. Όπως αναφέρει, όλα τα οξέα στρες συνδέονται με την πιθανότητα εμφράγματος. […] Το άρθρο Δ. Ρίχτερ: Σημαντική αύξηση των εμφραγμάτων ύστερα από μία μεγάλη σεισμική δόνηση εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Πεκίνο και Σεντζέν χαλαρώνουν κάποιους περιορισμούς έναντι της πανδημίας
  Οι κάτοικοι του Πεκίνου γιόρταζαν την απομάκρυνση των χώρων διεξαγωγής τεστ για την covid, ενώ στη Σεντζέν οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν θα ζητείται πλέον από όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ, καθώς χαλαρώνουν κάποιοι από τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στην Κίνα για την ανάσχεση της επιδημίας. Αν και τα […] Το άρθρο Πεκίνο και Σεντζέν χαλαρώνουν κάποιους περιορισμούς έναντι της πανδημίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Γ. Γεωργαντας: Η ποιότητα των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα αποτελεί τη σημαντικότερη διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό
  Η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα «αποτελεί τη σημαντικότερη διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό» τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, σε ημερίδα, σήμερα το πρωί, με αντικείμενο την ανάδειξη καλών πρακτικών και την βράβευση παραγωγών, στο πλαίσιο της 12ης απονομής βραβείων «Αγρότης της Χρονιάς». «Έχουμε την τύχη να ζούμε […] Το άρθρο Γ. Γεωργαντας: Η ποιότητα των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα αποτελεί τη σημαντικότερη διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Τροχιοδεικτική βολή από τον Ανδρέα Λοβέρδο
  Ο βουλευτήςτου ΠΑΣΟΚ, αν και ψήφισε στη γραμμή του κόμματός του στο νομοσχέδιο για την Υγεία, διαφοροποιήθηκε κατά το ήμισυ, καθώς δεν συναίνεσε στην υπογραφή για το αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι του ζητήθηκε η υπογραφή του αλλά ο ίδιος δεν συμφώνησε, ωστόσο δεν διαφοροποιήθηκε από τη γραμμή της […] Το άρθρο Τροχιοδεικτική βολή από τον Ανδρέα Λοβέρδο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.