Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική
Regional Media
Αwards 2019
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 | ΕΤΟΣ 200 ΦΥΛΛΟ 4.700 1,00E ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Νίκος Χαρδαλιάς: Την Παρούσα
στγμή δεν εξετάζεται η
αναβάθμιση του Πυροσβεστικού
Κλιμακίου Νάξουν
ΣΕΛ 5
Στα νησιά τα πήγαμεκαλά και παρά τους πολλούς επισκέπτες του Τριημέρου δεν μας επισκέφθηκε ο κορωνοίός .
Είχαμε όμως κρούσματα εισερχόμενα και πολύ ανησυχητικά. Και αυτή η έξαρση δεν είναι μόνο στην Ελλάδα.
Πολλές χρες ένοιωσαν και πάλιτο ρίγος της . ανάσας του θανατηφόρου και αχαρτογράφητου ιού.. .
Η χαλάρωση,
ηχηρό καμπανάκι
για νέο κύμα
πανδημίας
μέσα στο
4ομχλδες
καλοκαίι!
Δημήτρης Λιανός: "Η αντιπολίτευση
μπλοκάρει τα θέματα που φέρνει η
Δημοτική Αρχή μόνο και μόνο για
να κάνουν κακό στον Δήμαρχο,
Ψήφισαν κατά, από εμπάθει .
ΣΕΛΙΔΑ3
σελ.8. 10

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας για 198 «Απάτητες παραλίες» – Δείτε ποιες είναι στις Κυκλάδες
    Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας για 198 «Απάτητες παραλίες» – Δείτε ποιες είναι στις Κυκλάδες   Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία καθορίζονται οι «Απάτητες παραλίες», οι οποίες θεσπίστηκαν για πρώτη φορά με το νόμο […] The post Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας για 198 «Απάτητες παραλίες» – Δείτε ποιες είναι στις Κυκλάδες appeared first on Κυκλαδική.
  • Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.480.000 ευρώ σε 11 επιχειρήσεις για πλασματικές εκπτώσεις
    Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.480.000 ευρώ σε 11 επιχειρήσεις για πλασματικές εκπτώσεις Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.480.000 ευρώ επιβλήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης σε 11 επιχειρήσεις μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) και η Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή. Αφορούν παραβάσεις των διατάξεων για πλασματικές εκπτώσεις και προσφορές, αλλά και μη ορθή τήρηση της […] The post Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.480.000 ευρώ σε 11 επιχειρήσεις για πλασματικές εκπτώσεις appeared first on Κυκλαδική.
  • Με τον Δήμαρχο του Ελσίνκι στη Φινλανδία ο Κωνσταντίνος Κουκάς
    Με τον Δήμαρχο του Ελσίνκι στη Φινλανδία ο Κωνσταντίνος Κουκάς Στα πλαίσια των συναντήσεων του, εκπροσωπώντας το Κογκρέσο Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europeτου Συμβουλίου της Ευρώπης Council of Europe, ο Κωνσταντίνος Κουκάς βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Φιλανδίας το Ελσίνκι και συνομίλησε τόσο με τον Δήμαρχο, όσο και με τους […] The post Με τον Δήμαρχο του Ελσίνκι στη Φινλανδία ο Κωνσταντίνος Κουκάς appeared first on Κυκλαδική.
  • Ημερίδα Ενημέρωσης και Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας
    Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας στο Νότιο Αιγαίο, στο πλαίσιο του Έργου LIFE-IP CEI-Greece   Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η «Ημερίδα Ενημέρωσης και το Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας» που συνδιοργανώθηκαν από το Πράσινο Ταμείο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου […] The post Ημερίδα Ενημέρωσης και Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας appeared first on Κυκλαδική.
  • Αλλαγή ώρας άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στη Νάξο
    Αλλαγή ώρας άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στη Νάξο Μετά από ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προς τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, η άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στις 13:30. Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας ξεκίνησε από την Αρχαία Ολυμπία με τελικό προορισμό το Παρίσι, το οποίο φιλοξενεί εφέτος […] The post Αλλαγή ώρας άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στη Νάξο appeared first on Κυκλαδική.