Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Υπουργείο Εργασίας: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες – Δείτε αναλυτικά ποιοι ωφελούνται
  Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, «μπόνους» για τη μετατροπή συμβάσεων μερικής απασχόλησης σε πλήρη, επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε 9 μήνες, 10ετής παραγραφή των οφειλών στον ε-ΕΦΚΑ, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, το υπουργείο Εργασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Σε δημόσια διαβούλευση αναρτάται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το νομοσχέδιο «Εξορθολογισμός ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής […] Το άρθρο Υπουργείο Εργασίας: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες – Δείτε αναλυτικά ποιοι ωφελού
 • Η κυρία του ΣΥΡΙΖΑ
  Μια από τις κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να απασχολεί την ηγεσία… Κινείται σχεδόν αυτόνομα, φτιάχνει το προσωπικό της προφίλ, πραγματοποιεί συναντήσεις και επαφές με καναλάρχες και εκδότες προκειμένου να έχει ανοιχτές θύρες όταν έρθει η ώρα της. Η ηγεσία της Κουμουνδούρου είναι διακριτική προς το παρόν. Παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις κινήσεις της κυρίας χωρίς […] Το άρθρο Η κυρία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν παράτυποι μετανάστες σε παράπηγμα στον οικισμό Τσαΐρια
  Αστυνομική επιχείρηση στην Περαία Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε χθές, μετά από πληροφορίες για δεκάδες μετανάστες σε παράπηγμα στον οικισμό Ρομά Τσαΐρια Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε μετανάστες εντοπίστηκαν έξω από το παράπηγμα και άλλοι τρεις στην ευρύτερη περιοχή. Οι τρεις από τους οχτώ ήταν ανήλικοι, ενώ οι πέντε ενήλικοι συνελήφθησαν. Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν παράτυποι μετανάστες σε παράπηγμα στον οικισμό Τσαΐρια εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Ιδιοκτήτες ακινήτων: Ζητούν αύξηση ενοικίου έως 30% για ανανεώσεις συμβολαίων
  «Ψάχνω σπίτι σε σχετικά καλή τιμή, αλλά δεν βρίσκω. Ο ιδιοκτήτης μάς ζήτησε αύξηση και δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα». Η παραπάνω φράση ανήκει σε χιλιάδες νέους και νέες -ζευγάρια ή μη- που ψάχνουν εδώ και αρκετό καιρό κάποια οικονομική λύση για να νοικιάσουν ένα σπίτι. Μπορεί να ψάχνουν για καιρό, αλλά οι «τσουχτερές» […] Το άρθρο Ιδιοκτήτες ακινήτων: Ζητούν αύξηση ενοικίου έως 30% για ανανεώσεις συμβολαίων εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Ρωσία: Ρώσος αξιωματούχος προτείνει στον υπουργό Άμυνας να αυτοκτονήσει
  Ένας Ρώσος κατοχικός αξιωματούχος, διορισμένος από τη Μόσχα στη Χερσώνα, υπονόησε ότι ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας θα πρέπει να αυτοκτονήσει, ντροπιασμένος από τις ήττες στον πόλεμο με την Ουκρανία – μια σπάνια και αναπάντεχη προσβολή για τους ανωτέρους του στην ιεραρχία. Έπειτα από επτά μήνες πολέμου, οι βασικοί στόχοι της Ρωσίας δεν έχουν επιτευχθεί […] Το άρθρο Ρωσία: Ρώσος αξιωματούχος προτείνει στον υπουργό Άμυνας να αυτοκτονήσει εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.