Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Παρασκήνιο:
Newspaper website Website







Recognized text:
732

Η «διαστημική»
κάψουλα
που σώζει ζωές
◗ Σελ. 15

Εβδομαδιαία Αποκαλυπτική Εφημερίδα

2 • Αρ. Φύλλου 732 • www.paraskhnio.gr

Σάββατο 25 Απριλίου 2020 • €

Χρέη-βουνό
βάζουν «φωτιά»
σε πολίτες και
επιχειρήσεις
◗ Σελ. 8-9

Το διάγγελμα
Μητσοτάκη
και η έξοδος
σε... δόσεις!

Το... κραχ
στο πετρέλαιο
και τα
παιχνίδια
τιμών
στην Ελλάδα
◗ Σελ. 10-11

Θ. Λιβάνιος

Δ. Κάρναβος

«Το μοντέλο
της άρσης
περιορισμών»

«Βγήκαμε
μπροστά
στην κρίση»

◗ Σελ. 5

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ 12ΣΕΛΙΔΟ SPYnews

◗ Σελ. 7

◗ Σελ. 4, 40



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στο Κοινοβούλιο της Ουρουγουάης
    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στην Ουρουγουάη, κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του εθνικού της ήρωα José Artigas. Στη συνέχεια μετέβη στο Κοινοβούλιο, όπου την υποδέχθηκε η Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Beatriz Argimón και την ξενάγησε στον χώρο που φυλάσσεται το πρώτο Σύνταγμα της χώρας. Χθες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε σε γεύμα εργασίας, που παρέθεσε προς τιμήν της η Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Το άρθρο Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στο Κοινοβούλιο της Ουρουγουάης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Αρναούτογλου: Η εκπομπή για την οποία μετάνιωσε – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»
    Δηλώσεις στην κάμερα του Open και στο «Πρωινό Σου Σού» έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ANT1 μίλησε για την επιστροφή της εκπομπής του «Όμορφος Κόσμος», την συμμετοχή της Ελεονώρα Μελέτη στις Ευρωεκλογές και τον Γιώργο Λιάγκα. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Αρναούτογλου: Η εκπομπή για την οποία μετάνιωσε – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Πού θα ταξιδέψουν φέτος το Πάσχα οι Έλληνες
    Σημαντικά αυξημένη σε σχέση με πέρυσι αναμένεται να είναι η ταξιδιωτική κίνηση κατά την εφετινή Πασχαλινή περίοδο, με βοηθητικούς παράγοντες την ευνοϊκή ημερολογιακή συγκυρία του συνδυασμού με την Πρωτομαγιά που δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες ημέρες αναψυχής, τις υψηλές θερμοκρασίες και τις σταθερές τιμές σε σχέση με πέρυσι. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Πού θα ταξιδέψουν φέτος το Πάσχα οι Έλληνες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με θύμα 62χρονο στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής
    Τραγικό θάνατο βρήκε 62χρονος σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο της πορείας του και προσέκρουσε σε σηματοδότη. Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με θύμα 62χρονο στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Ομιλία Μητσοτάκη την Τετάρτη για το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ» του υπ. Πολιτικής Προστασίας
    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Τετάρτη 24 Απριλίου στις 18:00, θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».   Το άρθρο Ομιλία Μητσοτάκη την Τετάρτη για το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ» του υπ. Πολιτικής Προστασίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.