Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Βαμβάκι: Από τον Σπόρο ως το Ρούχο μια αλυσίδα υπεραξίας
  Την Τετάρτη 5/10 σ’ ένα βαμβακοχώραφο στο Νέο Σιδηροχώρι Ροδόπης φιλοξενήθηκε μια εντυπωσιακή συνάμα διαφορετική επίδειξη μόδας. Η συλλογή #tovamvaki, υπογεγραμμένη από τις designers της Athos Pallas, Μαρία Παμπόρη και Αλεξάνδρα Μπάτζιου, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο της μόδας παρέχοντας ιχνηλασιμότητα στον καταναλωτή. Ενωμένη η αλυσίδα αξίας του βαμβακιού παρουσίασε την Τρίτη στην Αλεξανδρούπολη […] The post Βαμβάκι: Από τον Σπόρο ως το Ρούχο μια αλυσίδα υπεραξίας appeared first on ypaithros.gr.
 • Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»: Κοινωνική συνοχή, οικονομία και περιβάλλον το τρίπτυχο του αναπτυξιακού οράματος της περιφέρειας
  Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης 628,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 534,2 εκατ. ευρώ είναι η συνολική ενωσιακή στήριξη και αναμένεται να «ενεργοποιηθεί» στις αρχές του 2023 με την έκδοση σχετικών προσκλήσεων. Σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σημαντικός αριθμός έργων που θα χρηματοδοτηθούν από το […] The post Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»: Κοινωνική συνοχή, οικονομία και περιβάλλον το τρίπτυχο του αναπτυξιακού οράματος της περιφέρειας appeared first on ypaithros.gr.
 • Αυξάνεται ο χρόνος των καζαναριών για το τσίπουρο
  Θετική εξέλιξη σχετικά με τον χρόνο απόσταξης του τσίπουρου Τυρνάβου σημειώθηκε μετά τη συνάντηση του δημάρχου Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα, και μελών της Ομοσπονδίας Αμβυκούχων Ελλάδος, με τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο, καθώς αποφασίστηκε η αύξηση του χρόνου απόσταξης (καζανιάς) στις 3,5 ώρες, αντί των 3 ωρών που ίσχυε έως σήμερα, ενισχύοντας έτσι τον χρόνο για […] The post Αυξάνεται ο χρόνος των καζαναριών για το τσίπουρο appeared first on ypaithros.gr.
 • ΣΕΒΕ: Αυξήθηκε κατά 70,4% η αξία των εξαγωγών Αυγούστου σύμφωνα
  Θετικό ήταν το πρόσημο των ελληνικών εξαγωγών τον Αύγουστο του 2022 καθώς ήταν αυξημένες κατά 70,4% συγκριτικά με πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα 07.10.2022 η Ελληνική Στατιστική Αρχή και επεξεργάστηκε το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ) του ΣΕΒΕ. Η αύξηση αυτή προστέθηκε στα ήδη θετικά αποτελέσματα των προηγούμενων μηνών με αποτέλεσμα […] The post ΣΕΒΕ: Αυξήθηκε κατά 70,4% η αξία των εξαγωγών Αυγούστου σύμφωνα appeared first on ypaithros.gr.
 • Στη Στυλίδα η παρουσίαση της πρόσκλησης για το νέο LEADER 2023-2027
  Με έντονο κυβερνητικό χρώμα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στη Στυλίδα η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου LEADER, καθώς εκτός από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ. Γεωργαντά, θα παρευρεθούν και άλλοι υπουργοί του κυβερνώντος κόμματος, με άμεση σχέση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η εκδήλωση, με θέμα «Ολοκλήρωση Διαβούλευσης Πρόσκλησης Leader για την επιλογή […] The post Στη Στυλίδα η παρουσίαση της πρόσκλησης για το νέο LEADER 2023-2027 appeared first on ypaithros.gr.